![]() |
|
düşündüğüm jant sizce güzel olur mu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2011 Saat 08:46 |
arkadaşlar bu jantı düşünüyorum ve fiyatıda güzel geldi bana uygun fakat düşüncelerinizi almak istiyorum 175-65-14 lastigim bu jant olur dedi jant sahibi ve pejo 206 üstünde fotomontaj yapabilecek üstadlarımdan bir uygulama bekliyorum :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-14-inc-ofsetli-beyaz-jant-ucretsiz-kargo-62114925/detay/ |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
![]() ![]() ![]() ![]() |
kimse kalmamış yahu o kadar online var bir düşüncesini ifade edebilen yok :S
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
değişik jant 5 kollular genelde yakışır 206 lara
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Arac basıksa iyi olur . ama değilse jant inc i az gelir istediğin tadı vermez derim,yani ofseti pek görmessin tabi bu benim fikrim 14 inç kullanacaksan 5 kollu jant kullan
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
25 ofsetten fazlasını kullanma surtme yapar sanırım bu jant 20 ofset ve ofset kalınlıgı fazla olan bır jant almayı dusunuyorsn buyuk " jant almanı tavsıye ederım yoksa arabaya bır artısı olmaz 16" al mesela 15 bıle kuck gelırken 14 almayı dusunuyorsun b
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
14 lük lastigi bir kere aldım değiştirmem imkansız :) sıfır michelin sadece ona uygun gıdermı aracıma zarar verırmı dıye merak edıyorum
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bende aynı durumdayım 4 tane 0 lastik aldım , gerçi benim jantlar iyi duruyor mennunumda hani 16 takmada elimi tutan sebeblerden biride bu lastik ve jantlar . En iyi yapılacak şey bunları satmak sonra çıkma temiz lastik jant takımı olarak almak.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
çıkmaları hiç beğenmiyorum ama bu jant bu lastikler aracımı yorarmı diye merak ediyorum yada sürtermi 175-65-14 lastigine olur dedi adam bende tereddütteyim olursa fena olmaz gibi geliyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
merak ettigim aracımda zarar olurmu giderken dönerken güzel durmasada bunu begendım gercekten ama işte performansımı etkilemesin birde 175-65-14 lastigime uysun benı o dusunduruyor |
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim jantlar hoşuna gittiyse ve elden alma imkanın varsa git,bi tane ön taktır dene sürtme varmı diye,lastiklerin büyük ihtimal olur benim janlatrımda 14 ve 175-65-14 lastik var üzerlerinde,20 ofsete de olur muhtemelen..ama kendi düşüncem yeni aldığın lastiklerin eskiyene kadar devam et ,lastik değiştireceğin zaman 15 16 jant ve lastik al,14 çelik jantın hiçbir manası yok kanımca.aracımı aldığımda üzerinde yeni lastik ve 14 jant vardı lastikler eksiyince 16 ya geçicem inş. 14ken lastik ebatı değişmediği sürece performansın hissedilcek kadar etkilenmez.
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
tamam teşekkür ederim duymak istedigim buydu aracıma zarar vermesinde 16lık alana kadar 2-3 sene bu lastik gider mcihelin sıfır aldım o zamana kadar araç kalmaz :) elden zor adanadayım ama tanıdık var ayarlatalım bakalım ne olacak sonunda teşekkürler
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bu jantlar çok kötü 15 den küçük jant takacaksan hiç takma bir anlamı yok.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Aynen normal sac janttan iyidir ama o paranın hakkını vermez 14 inç ofsetli tuaf durur 5 kollu standrt gibi durur buna nazaran hoş olur . Düşünsene normal lastik yanak kalınlığı 14 inç bide ofset
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
:) benim nacizane amac birde şu kapaklardan kurtulmak ve 400-500 tl lik bir güzel görüntü alabilmek ama adanada kıtlık var 2 . el yok nerdeyse adanalı arkadas varsa yardımlarını beklerim
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
bbsnın adanalı jantları var :) onlardan taksana kardesım on numara jant ıste 16 jant taktıgında tadından yenmez valla :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
onlar bir adanalı olarak gurur duydugum jantlar .) ama yorar bu arabayı alman arabası olsa neyse ney :D aynı jantın temizini buldum 325 tlye kafam karışık valla beyaz mı gri mi maksadım biraz da olsa şekil olması 15-16 biliyorum ki daha iyi fakat alacam gucum yok malesef 14 e gücüm yeter http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-sifir-cikma-65587919/detay/ |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
önce sen seveceksin için ısındıysa hoşuna gitti ise tak
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
+1
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |