![]() |
|
ihtiyacı olana imkanı dahilinde sıralı lpg |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
amonse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2011 Saat 04:30 |
arkadaşlar benim hem dizele hem lpg ye alerjim var...aracımı yeni aldım sayılır...milano marka sıralı sistem lpg vardı.söktürdüm.ruhsata işli değildi...duruyor...fiyatı siz söyleyin ve alın...bütün parça aksesuar aparat hepsi duruyor...ben fiyatı bilmem.hiç lpg li araç kullanmadım.markadan markaya değişiyor kimi 1500 tl kimi 1000 tl ama sıfırı.100 200 lira ne verebiliosanız satacağım.bir arkadaşın işi görülsün..amaç para değil...tabi bu arızalı hatalı olduğu anlamınada gelmez...duracağına üç beş lira para girer cebime.size de lazım olur işnizi görür.ihtiyacı olana....
|
|
![]() |
|
enes119 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle meraba abi , ben ankarada öğrenciyim , bu lpgyi nasıl alabilirim sizden ?
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım bende LPG ' arıyorum, eğer bana makul fiyata verirsen alabilirim. Ama dediğim gibi sıfır alıcak param yok çok makul bi fiyat olması lazım . Istanbuldayım iletişime geçersen sevinirim.
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
dostum bende alabilirim
|
|
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
|
![]() |
|
r_m_z_n ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Benimde aracım için sıralı sistem bir tüpe ihtiyacım var. Eğer uygun ise görüşebiliriz.
|
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
İst de ögrenciyim yardimci olabilirseniz bu konuda dualarimi eksik etmem.. Alabilirim bi fiyat sölerseniz ? tsekkur ederim
|
|
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi |
|
![]() |
|
volkanbalik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar aynı şekilde bende satıyorum aracımdaki lpg sistemimi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |