![]() |
|
röle |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2011 Saat 00:30 |
bu hali hoşuma gitti galiba yakit azaldi sanirsam 100 km yol yaptım gösterge yarim depodan az bisey altina indi önceden olsa şimdiye çeyreğinde altına duserdi
|
|
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla bunu diyen gaziantepte
gazikent adli pejo yetkili servisi ve acentasi |
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu mesajı okumamıştım altdevirde cansızlık :
Ateşleme sistemi hava filitresi Gazkelebeği pisliği Eksoz sistemi ( geniş kazan takıldıysa alt devirlerde perfonmans düşer ) neden olur Pompadan olsa yüksek devirde iletmesi gereken benzin artınca yetişteremez yüksek devirde sorun artardı |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Roleyle kesici yapmak türk zekası işte bu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Teklemeyle pompanın ne alakası var anlayamadım ? Pompa ya çalışır ya çalışmaz benim bildiğim, araca benzin ilete biliyorsa pompada sorun yoktur . Eğer araçta tekleme varsa sorunun en ucuzdan ateşleme sistemi hava filitresi gibi motoru etkileyen parçalara yönelip halletme yoluna gidilecene direk pompa gidik demeleri saçma geldi bana şahsen . Keşke aracında lpg olsaydı hemen denerdin bakalım pompadanmı die
Düzenleyen Üçyüzaltı - 26 Kasım 2011 Saat 00:18 |
|
![]() |
|
aslinda sorunum araba 2 devire kadar bozuk gidiyor motor sesi boğuk tur 2binden sonra kendine geliyor bugün servisten aldiktan sonrada rolantide bozuk calistigi ni fark ettim kendi kendine devir yükselilip düşüyor acaba havalar - ye dustu diye mi
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
lpg yok hocam arac bilgisara bağlanmış sozde bilmiyorum artik bir masraf çıkardılar bana benzin pompasi ve role değişmesi gerek dediler bende yaptirmadim pejo yetkili servis ki araçı servise indireceklerdi ustayla tur atmak istediğini belirtim 10 metre gitmeden gitmeye gerek yok araba tekleme yapiyor dedi
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
peki bu röle nin arabanin gaz yememesi ile teklemesi ile gaz kesmesi ile ve benzin pompasi ile bir baglantisi varmıdır
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
sanırım lpg li araçlarada takılıyor röle yanlışmı hatırlıyorum ??
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
role genellıkle kullanım amacı örnek vermek gerekırse aracına sıs farı baglayacaksın önlerde sıs farı yok arkada var sıs farı arkadakı sıs farının + kutbundan bı kablo cekıyorsun roleye takıyorsun ve aküdende aynı sekılde + kutbundan elektrık alıp roleye baglıyorsun burdakı amac arkaya gıden sıs farına yuk bındırmeyıp gucu dırek akuden almasını saglamak baglantı seklıde soyle düğme dedıgı yere arkaya giden sis farından cıkan + kutbu baglarsın şaseyıde baglarsın tabıkı
![]() Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 25 Kasım 2011 Saat 23:28 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
anladim sadece röle diye geçiyor bu
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
role denilen elektronik devre elemanini sana sole aciklayayim,uzerinde olusan elektromanyetik alani tetikleyici olarak kullanip anahtarlama yapan bir tur anahtardir..bunlar cesitli sekillerde kullanilarak gelistirilmistir...elektromekanik role,reed role,cesitli zaman roleleri...vb..
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
röle nedir arkadaşlar veya kac çeşit röle var bilgisi olan varmi ?
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |