![]() |
|
Peugeot 206 Bilgi Ekranı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
comert_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2011 Saat 20:04 |
Arkadaşlar 2003 model xline 206 var.
Dün başıma bir sorun geldi, bilgi ekranı görüntüsü gitti. Araba çalışırken herşey normaldi, yoldayken bir anda söndü. Ben hep gitti sandım, çok yakından bakında saat görünüyor, kapılar açınca açıldığını filan yazıyor. Işıklandırması gitmiş heralde. Ne yapmam gerekli, bilen arkadaşlar yönlendirirse sevinirim. Orjinali sordum dünyanın parası... |
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ekran solması diyoruz..307lerde daha çok olan 206larda nadiren olan bu sorunun çözümü forumda bi arkadaşımızdan 3 satır 206 ekranı temin ediceksiniz fiyat 150-160 civarındaydı sanırsam,pp2000den aktif ettiğinizde hem düzgün ve daha büyük bir ekrana hem yol bilgisayarına kavuşmuş olacaksınız.
bunuda masraflı buluyor ve el becerinize güveniyorsanız; ekranı çıkartın,kırmadan dökmeden ekranın içini açın ve istediğiniz renk led ile değiştirin ampullerini,hem renklenmiş hem sorunu halletmiş olursunuz.araştırdığınızda forumda hem 3 satır ekran hem ekran ledini değiştirme hakkında konular mevcuttur. bilgim ölçüsünde yardımcı olmaya çalıştım.geçmiş olsun.. |
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ampulü patlamış gibi görünüyor.Değiştirmen gerekir,işini iyi yapan bir elektronikçi veya saat tamircisi sorununu giderebilir.
|
|
![]() |
|
comert_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
teşekkürler arkadaşlar bilgiler için.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |