![]() |
|
206 yakıt hortumu nerede |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aemermer ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2011 Saat 19:05 |
merhaba arkadaşlar bende aracımın 34 kuruş yakmasından çok muzdaribim. lpg işindende haz etmediğim için ya tutarsa diyip 59 tl ye eko 101 yakıt tasarruf cihazı sipariş ettim. ancak aracımın yakıt hortumunun yerini bir türlü bulamadım. bana görsel olarak bu hortumun yerini gösterebileck var mı? ayrıca mümkünse birde bu cihazın nereye takılacağınıda gösterirse sevinirim.
iyi günler dilerim...
|
|
2000 Peugeot 206 Presence 1.4 Benzinli
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eko 66 yı duymuştum, 101 ilk defa duyuyorum umarım yakıtınız düşer, 206cılar yardımcı olur , sistemi taktıktan sonra izlenimlerinizi paylaşırsanız umarım...Bu arada aracınız şehir içi 34 kr yakıyorsa yakıtınız çok iyi
Düzenleyen Üçyüzaltı - 25 Kasım 2011 Saat 22:02 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emme manifoltuna giriste vardir ama oraya ulasmasi baya bir zor olabilir cunku motorun arkasinda kaliyordur diye dusunuyorum. Eger aracinizda ayri olarak benzin filtresi varsa onun hemen cikisina takilabilir ve kolayda olur fikrindeyim. Tabi bazi 206'larda ve 307'lerde benzin filtresi deponun icinde oluyor. Onuda ayrica incelemek gerek.
|
|
![]() |
|
aemermer ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
banada sanki arkada gibi geldi neyse ustama götürüp taktıracam anlaşılan. elinde görsel örnek olan varsa çok işime yarar.
|
|
|
|
![]() |
|
evt arkadaşlar bugün kendi çabamla cihazı aracıma taktım ve şöyle bi turladım. psikolojik olabilir ama sanki çekişi daha iyi gibi geldi. neyse 50 tl benzinle 145 km giden biri olarak bakalım bi fark olacak mı. güncel olarak raporlarımı buradan iletecem inşallah düşünenlere doğru karar verme konusunda faydalı olabilirim...
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hadi bakalim degerleri bekliyoruz
![]() |
|
![]() |
|
ilk denememi yaptım arkadaşlar ve tam bi fiyasko. gram fark etmedi desem yeridir. 2. kez deneyeceğim ve yine sonuç değişmezse çıkartıp atacağım...
|
|
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Bir sonuç çıksaydı şaşardım zaten.O verdiğim parayla keşke yakıt alsaydım diyorsundur şimdi
![]() |
|
![]() |
|
En azindan bu basligi gorup okuyanlar kazanirlar.
|
|
![]() |
|
aynen oyle en azından başkalarına fikir vermiş oldum. zaten tüp taktırıp sorunu kökten çözmeyi düşünüyorum
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |