![]() |
|
Sahibinden Temiz 206 XS |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2011 Saat 20:14 |
Arkadaşlar aracımı ilan sitesine koydum, çok aciliyeti yok ilgilenen arkadaşlar aşağıdaki link ' den aracımı inlceyebilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-dikkat-bu-fiyata-bu-temizlikte-sahibinden-206-65360717/detay/ |
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satişlar hocam |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satıslar dostum.yalnız sormak ıstedıgım nasıl 99 model 110 beygır... benımkı bıle 2001 model 90 beygırken hemde 1,6 16v.:S normalde 2001 sonuna kadar 90 beygır.2001den sonrasında 110 beygır dıye bılıyorum.yanlıs anlama bu beygır olayında kafam cok karısık.benım kı kucuk motor :((
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Aynı motor ayın valf nasıl 20 bg fark oluyor anlayamadım , olay sadece yazılımsa hemen attırın yazılımı
![]() |
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Valla bilemiyorum o kadarını, ama 90 olmadığını biliyorum araç en ufak bi yüklenmede patiye geçiyo, gaza basmaya korkuyorum hatta bana göre 110 dan da fazla olabillir : )))
|
|
|
|
![]() |
|
Efram ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Biri 8 v BİRİ 16 V ruhsattaki
|
|
![]() |
|
HDI34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
hayırlı satışlar ....
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Sende motor resmini koy bakalım arkadaşım.... 8v mi 16 v mi ?
|
|
![]() |
|
assat76 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2011 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
bende 75 hp diye biliyorum.bi yanlışlık var ama nerde? ben sahibinden comdan araç kıyasla kısmından baktım.2000 ve sonrası sanırım 110 hp.
|
|
PEUGEOT 206 1.4 XR AUTO 2001 LPG
|
|
![]() |
|
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
hayırlı satışlar.
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Motorun resmini çekince anlaşıyormu yani motordan pek anlamam ama 110 BG olduğunu nerden anlıycaz bende çok merak ediyorum,
|
|
|
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
motorun fotosunu cekersenız cok basıt sekılde anlasılır hocam. 99 modelde 110 luk motor olması normal degıl.ya motor,blok komple sonradan degısmıs yada aracınız 90 lık.
arka frenler dısk mı kanpana mı |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |