![]() |
|
arka krank keçesini yeniden taktırcam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arslanbey01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2011 Saat 18:17 |
arkadaşlar aracıma 2 defa arka krank keçesi taktırdım yinede yağ sızmasını engelleyemedim usta yine krank keçesinden geldiğini söyledi. 307 mi checkup a götürdüğümdede arka krank keçesinden kaçırdığını söyledi. şanzuman ile motorun birleştiği noktada kaçak oluyor . motor yağı olduğu kesin şanzuman yağı değil. şanzuman ile motorun birleştiği yerde olduğu için servis arka krank olduğunu söyledi benim usta 2 defa değişti servis değiştirirse 250 lira istiyor krank keçesini değiştirtiğim usta ücretsiz yapacak. keçeyi servisten aldım. ancak sorum şu
1-krank keçesi ile takılacak başka fitil felan varmı yoksa sadece keçmi takılacak çünkü benim usta sadece keçeyi takıyor 2- şanzuman ile motorun birleştiği yerden yağ sızdığına göre arka kranktan başka yerden yağ sızarmı ( yağ kartelinin olduğu taraf kupkuru yağ sızıntısı yok, üst kapak contasından gelmiyor.) 3-arka krank keçesi değişirken bazı kişiler sıvı conta sürülmeli diyor benim ustada böyle birşey sürmedi bu gereklimi ustaya söylemelimiyim 4- aracım 1,4 benzinli 2006 model bazıları aracı çok zorlarsam krank keçesinin kaçıracağını söylüyor bu mümkünmü yani benden kaynaklı olabilirmi. 5- bazı arkadaşlar yeni krank keçesi takıldığında önceki keçeden kaynaklı kaçırmanın bir süre süreceğini yeni keçe tam yerine oturduğunda kaçırmanın kendiliğinden duracağını söylüyor sizce bu mümkünmü 6-en son ihtima olarak ustaya bu keçeyi de taktırdığımda yine sızma olur ise bu şekilde kullanırsam bir sıkıntı olurmu çünkü sızma çok az 2 haftadır sızıyor yağda pek eksilme olmadı. sızma devam ederse böyle kullanmam bana sıkıntı çıkarırmı cevaplarsanız çok çok teşekkür ederim. |
|
ARSLANBEY01
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |