![]() |
|
307 chip tuning kit taktıran oldumu bilgileri payl |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||||||||||||
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2011 Saat 18:07 |
|||||||||||||
slm arkadaşlar 307 sahiplerinden yardım bekliyorum özellikle 1.4 hdi kullanıcılarından chip yaptırmayı düşünüyorum ama yazılım yapmayı düşünmüyorum çünkü bana yakın yapan yer yok o yüzden kit almayı düşünüyorum tavsiye ettiğiniz bi ürün yada marka varmı bide araca artısı eksisi ne olur.kimisi motor ömrü kısalır diyor öyle bir şey varmı
|
||||||||||||||
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||
Düzenleyen Üçyüzaltı - 24 Kasım 2011 Saat 21:27 |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|||||||||||||
güncel |
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||
sponsorumuz ile iletişime geçtiniz mi ? www.ecutuned.com yukarıda adrwes ve numarası bulunmakta. chip tuning veya yazılımda aracına extra perfonmans katarsın kalkışlarda , yokuşlarda biliyorsunuz 307 biraz ağır kasa artı 1.4 bu tür tuning işlemleri ile görünür ve hisedilir bir ataklık gelir ecutuned ile görüşüp daha sağlıklı bilgi almanı tavsiye ederim saygılar.
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|||||||||||||
ya ben yazılım atamam çünkü muş tayım bi ara yanılmıyorsam görüşmüştüm kit yoktu sadece yazılım dediler oda bana uzak ben güzel performans alabileceğim motora zarar vermeyecek güzel kaliteli ve garantili bi ürün arıyorum bazıları kit yazılım gibi etkili olmaz diyor o beni biraz korkutuyor
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|||||||||||||
dizel araçlarda daha fazla beygir gücü alırsın ya yolun ecu tuned düşecek yada beyni söktürüp göndereceksin bence ara ve iyice bir araştır eğer başka yol bulamazsan aracı satıp 2000 motor 180 beygir turbo bir araba al :)
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||||||||||||
djchaos'un da dedigi gibi, aracinizin ECU'sunu sokerek kargo ile gonderebilirsiniz. Yazilim atilip geri gonderirler. Boyle yapan bir iki kisi hatirliyorum.
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
|||||||||||||
yazılımın daha fazla performans verdiğini söylüyorlar ama ben yaptırmadığımdan bilmiyorum ford fusionda kullanan birinden 2. el bir power box aldım internetten 15000km dir power box kullanıyorum ben memnunum
|
||||||||||||||
2004 307 1.4HDI
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|||||||||||||
aracında ne kadar etki etki yani kaç bg kazandırdı bide yakıtta bi farklılık oldumu yada arıza lambası falan yanma durumu oldumu
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||||||||||||
Internette soyle bir kaynak var:
Yani 64 km'den 81 km' ye kadar bir yukselis gayet guzel bence. 1 KM= 0.735499 kW = 0.9863 hp
Düzenleyen koliva - 29 Kasım 2011 Saat 15:03 |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|||||||||||||
peki bu veriler yazılım içinmi kit içinmi ? ben kitdüşünüyorum yaşadığım yerde iyi yazılım yapan yok.hangi marka kiti önerirsiniz bide hangisi daha sağlıklı motor açısından (ben şahsen kit diyorum çünkü geri dünüşümü var) |
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
|||||||||||||
Hayir, bu chiptuning neticesi. Bir onceki mesajimda da onerdigim gibi ECU'nuzu kargo yolu ile gonderip chiptuning yaptirabilirsiniz. Uzakta olmaniz bunun icin bir sorun degil. Kit ile ilgili bir bilgim yok. |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
|||||||||||||
kitte herhangi bir arıza lambası yanmıyor direk takıyorsun çalıştırıyosun yakıtta değişme yok kullanım tarzına bağlı sen powerbox taktım diye tam gaz gidersen artar, ben normal kullanıom ankara şehir içi 100km ortalamam 5.5 litre, şehirler arası cc açık hız 90 km de 4 litre aracın gidişi çok değişti dyno ya sokma gereği duymadım artı egr iptali yaptım onunda biraz artısı olu
|
||||||||||||||
2004 307 1.4HDI
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|||||||||||||
nerden aldın kiti maliyeti ne kadar egr iptali nasıl oluyor herhangi bir sorun yaratıyormu
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
|||||||||||||
Arkadaslar yönlendirmeler icin sagolun.
Ancak Murat bey aracınıza chip tuning kit dediginiz yani power box'tan takmayın. Arac hem vuruntu yapacak üst basınclarda hemde saglıklsız calısacak. Vuruntu yapmasın diye kısıcaksınız ayarını arac yürümicek verdiginiz para hic olacak. Ya araca hıc ellemeyin kalsın orjınal.Ya da arkadaslarında dedigi gibi aracın motor beyinin söküp bizlere kargolarsanız yenıden programlar gönderebiliriz. 68hp standart aracınız icin yazılım degerleri ; +22 hp,40nm tork |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|||||||||||||
ya beyni söküp size göndersem aynı gün yapıp gönderebilecekmisiniz çünkü aracı sürekli kullanıyorum.benim kit istememin amacı yazılım yapacak yerin olmaması uzak yerdeyim hani beyni söküp göndersem yazılım atılsa bi sıkıntı yaşansa tekrar gönder zor olacak o yüzden kit istiyordum bide bunun araca herhangi bi zararı varmı motor kısmına kimisi motor ömrünü kısaltıyor diyor.bide fiyat alabilirmiyim
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
|||||||||||||
Kusura bakmayin ama Eyup Bey bu isin piridir ve size acik acik neler olabilecegini soylemis. Diyor ki sizin motorunuza kit uygun degil. Dogru duzgun calismayacak. O yuzden kit isini aklinizdan cikarsaniz iyi olur diye dusunuyorum. Yazilim icin ise, eger kargo sirketleri bir gun icerisinde Istanbul'a paket gonderip geri getirebiliyorlarsa olur ki sanirim mevcut kosullarda bu pek mumkun gozukmuyor ![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|||||||||||||
benim demek istediğim bi günde göndermesi değil eline ulaştığı gün yapıp tekrar kargoya verebilecekmi o anlamda :)) eyüp beyin söledikleri beni kitten vazgeçirdi artık yazılım için (tabi fiyat uygunsa malum memurun bütçesibelli )uygun zamanı bekliyecem yani arabayı kullanmayacağım zamanı
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
|||||||||||||
@kolivia teşekkür ederim.
Murat bey kargo elimize ulaştıgında programlama ort. 1 saat sürüyor. Ayı gün ici kargo edilir. Fiyatlandırmamız siteye özel olarak sponsorlar bölümüzde var . 450 TL. Kargo ücreti firmamizca ikramımız olur. |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
|||||||||||||
+10 sabah kargolarsın 1 2 günde ellerinde değermi bence değer alacağın güç kalkışlardaki ataklık sollamalarda yakıtta hertürlü yararını görüceksin bir anda 22 beygir artış bence mükemmel
Düzenleyen djchaos - 29 Kasım 2011 Saat 23:11 |
||||||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |