![]() |
|
206 nın Üretimi Durduruldu mu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alpetus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2011 Saat 17:39 |
206 nın Üretimi Durduruldumu?
Peugeot un sitesinde 206 araçlarını göremiyorum sizce üretimi durduruldu mu? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim... İyi günler... ;) |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2010 model 206 + gordum ama 2011 bilmiorum...belkiide durdurulmustur...
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
durdurulmamis...varmis simdi baktim...2011 de var...
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2012 de var :)
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
drakman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
207'nin üretimi 2012'de kesin olarak duruyor, ama 206 konusu hala muğlak Peugeot henüz bunu duyurmadı malum 206 modeli Avrupa'da 6.5 milyon satarak rekor kırdı. 1998 yılından bu yana hala üretimde. Zaten 206'ya + eklenmesi ona verilen yıldız gibi algılandı ancak Peugeot bir yandanda bu modelden kurtulmayada çalışıyor çünkü uzun üretim serüveni Peugeot'u yenilik yapmakta ve tekrar yeni başarılara imza atmasının önünde büyük bir engel oluşturuyor. İşte bu yüzden Peugeot 206 modelini üretim çeşitlendirmesini sınırlaya sınırlaya kuşa çevirdi. Bu üretimin durdurulmasının en büyük işareti haberiniz olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |