![]() |
|
zenon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayhan_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2011 Saat 08:57 |
slm arkadaslar.. 2006 307 ye zenon alacagım.. sentinel marka alsam sorun yaratırmı.. arıza lambası falan yakarmı bilgisi olan varsa yardımcı olsun
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arıza lambası yakmaması için sanırsam aküden direk hat çekiyorlar ve far kolundan gelen elektiriği röleye bağlayıp tetikleyici olarak kullanıyorlar.Çoğu arabanın orjinal far tesisatı zenonun çektiği gücü kaldıramaz ve elektronik sistem hata verir.Zenon konusundada internetten değilde gittiğinde yüzyüze sorununu paylaşabileceğin gerekirse iade edip değiştirebileceğin bir yerden almanı tavsiye ederim.Tecrübeyle sabittir.
![]() |
|
![]() |
|
ayhan_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
anladım öyle yaparım ozaman teşekkr ederim
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Rica ederim.
|
|
![]() |
|
ercan_g ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
gittigidiyorda 55 tl 8000 kelvin olan kardeşim 2 yil garantili arıza lambası yakmıyor
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
benim aravıma ben hepsiburada.comdan modacar marka aldım arıza ışığı falan yakmadı
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
bende 307 var xenon kit hiç arıza lambası yakmadı 1 seneden fazla oldu kullanalı hiçbir sorunla karşılaşmadım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |