![]() |
|
direksiyon hidrolik hortumu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
comolokko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2011 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı comolokko
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2011 Saat 17:05 |
407 yi park ederken direksiyondan hırıltı ve sallantı geliyor.servise gösterdiğimde bunlarda kronik sorundur bu denildi(direksiyon hidrolik hortumu).benden önceki sahibi değiştirmemiş garantisi geçtiği içinde peugeot sorumluluğu üzerinden atmış bulunuyor.bi hortum değilmi değiştiriver diyen arkadaşlar.bende öyle dedim fiyat 1300 ytl.pressle falan oluyormuş bilen duyan varsa yardımcı olursa sevinirim.
|
|
2006 407 2.0 excutive premium benzin
|
|
![]() |
|
marmara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben umranıye de oto yedek parca ve hıdrolık hortum yapan fırmada calısıyorum.eğer hotumunuzda patlak veya sızdırma yoksa hortumu degıstırmenızı onermem.hortum tamır olayına gelınce yenını alternatıfıdır ama ses yapma olayı yuksek ıhtımal.cunku aracların orj.hortumları ıle pıyasadakı hortum olculerı azda olsa farklı o yuzden ses olabılırbence col rahatsız etmıyorsa yagını degıstır pompayı temızlet fazla kurcalama
|
|
oto marmara ümraniye
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |