![]() |
|
Ana ekran sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2011 Saat 14:12 |
|||||
arkadaşlar 206 ya dün pıoneer DEH-2300ub teyp aldım kendim taktım. Sonradan ekranda tarihin yazmadığını ve saatin değişmediğini farkettim. ekranın solundaki tuşa basınca tarih geliyo ve saat güncelleniyor ama kontağı kapatıp açtığımda yine eskisi gibi oluyor. yardımcı olursanız sevinirim.
![]() ![]() ![]() |
||||||
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
||||||
![]() |
||||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Baglanti problemi oldugu kesin. Direk soketleri mi bagladiniz?
|
||||||
![]() |
||||||
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
|||||
evet orjinal teypten çıkan iki soketi pıoneerın kutusundan çıkan kablo yardımıyla taktım .
|
||||||
<< Barış Yavaş >>
||||||
![]() |
||||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|||||
Saat hafıza bölümüne elektirik gitmiyor bağlantıları iyi bir ustaya kontrol ettirirseniz sorununuz çözülecektir. |
||||||
![]() |
||||||
|||||
saolun arkadaşlar elektrikçiye gittikten sonra farkettik zaten bidaha gidecez sanırım :)
|
||||||
<< Barış Yavaş >>
||||||
![]() |
||||||
|||||
hala geçmedi ama bi el atsanız.
Düzenleyen ßarış - 30 Ocak 2012 Saat 20:03 |
||||||
<< Barış Yavaş >>
||||||
![]() |
||||||
neco79 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: KOCAELİ-MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
|||||
arkadaşlar aynı sorun bende de var. çözüm bulabilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba. çok teşekkürler. |
||||||
![]() |
||||||
sinangndz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2010 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinangndz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
|
||||||
![]() |
||||||
neco79 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: KOCAELİ-MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
|||||
benimkinde direksiyon kumandası var hocam. yeni model olandan.
|
||||||
![]() |
||||||
sinangndz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2010 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinangndz
|||||
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
üstadlar. o ara kabloyu aldım direksiyon kumandası çalışıyor fakat ekrandaki donma problemi hala bitmedi. bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba. çok canımı sıkıyor saat 2 saat yolculuk yapıyorum saat ilk hareket ettiğim durumda kalıyor.
|
||||||
![]() |
||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinangndz
|||||
30 TL ye satılan merdiven altı amatör yapım kablolardan mı aldınız? |
||||||
![]() |
||||||
|||||
yok üstad. ingiltereden getirttim orjinal ürün.
|
||||||
![]() |
||||||
hasiko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
|||||
sadece akü başını sök, bıraz bekle sonra tekrar tak. hersey düzelecek göreceksin. bendede aynı dert vardı ama çözdüm. herkese gecmıs olsun
|
||||||
en tatlı an REDLİNE !!!
|
||||||
![]() |
||||||
berker2004 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2013 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berker2004
|||||
akü başı nasıl sökülür yaw
|
||||||
![]() |
||||||
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
|||||
|
||||||
Fikrim hevesimi alt etsin
|
||||||
![]() |
||||||
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
|||||
|
||||||
Fikrim hevesimi alt etsin
|
||||||
![]() |
||||||
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
|||||
Bikaç kişide böyle problem gördüm aracın orjinal teyibinin içinde olmasın saatin beyni
|
||||||
![]() |
||||||
berker2004 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2013 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berker2004
|||||
arkadaşlar 206+ teybi değiştirdik aküyü sıfırlayınca saati tekrar nasıl ayarlarım sanki teypten yaoılıyodu o saat tarih ayarları die hatırlıorumm
|
||||||
![]() |
||||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||||
Diğer tarafta cevapladım |
||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |