![]() |
|
lütfen yardım. motor beyni mi conta yanması mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2011 Saat 18:40 |
katalitik konvektörü bir kontrol ettir derim muhtamelen katalizör dolmuştur
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
spilmac ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2011 Konum: Batman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun giderildi!! evet arkadaslar sorun çok şükür giderildi. araba çok daha kuvvetlendi. meger benim arabam çok hantalmış. sorun; 1.silindir subabının erimesi. alınan malzemeler; 1 takım subap (supsan) |
|
Peugeot 307 xr 1.6 16 Valf 110 Bg Benzinli 2002 Model
|
|
![]() |
|
amonse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
arkadaşlar bende de tam tersi...lpg yi söktürdüm aırbag abs ııkları kafasına göre yanıp sönüyor....araç total değilde günlük km sayacını her km ye 10 km olarak yazıyor :) yani 1 km gitsem 10 oluyor :)
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Bilirim o duyguyu. :D
|
|
![]() |
|
spilmac ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2011 Konum: Batman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
yavuz abi tek arabam yürüsün de hata mesajının bilmem neresini napam :D töbe est. :D
|
|
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() |
|
![]() |
|
benimde arabam lpgli ve lpg motorun agzına ediyor anlamıs olduk. subabı eritmiş.
|
|
|
|
![]() |
|
nightfly ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
selam geçenlerde beim de başıma katalitik konventör arızası verdi . yanlız benim aracım lpg li benzinde iken hiç bir problem yok . lpg kuru bir yakıt olduğu için konventör tıknabiliyormuş . porselen bi parça imiş . temizleme de yapılıyot fakat önce bana lpg ayarlarımı yeniden yaptırmamı söyledi yapıldı bi sıkıntı yok . motor arıza lambası ve antipol. fault ise sildi sonra geri geldi . hep derler tüplü arabada bu arızayı yapabilir diye . lpg ustası bana lambanın normalde yanmaz dedi . şimdi 500 km benzinde binip bi değerin %5 olması gerektiğini şuan benim aracımda % 25 olduğunu benzinde tekrar bu değerin normale döneceğini ondan sonra tekrar bakıp ayarlayacağını olmadı revizyon gerektiğini söyledi bu arada lpg de benim aracım da ilk çalıştırmada stop ediyordu . yazdıklarımdan fayda sağlayacak şeyler bulursun umarım
|
|
![]() |
|
yavuz abi sorun 1.silindirdeki subaptaymıs. buji ıslak cıktı.
|
|
|
|
![]() |
|
sensörlere nasıl müdahale etti?
|
|
![]() |
|
abi saglam bi eksozcu. komple söktük katalitik konvektörü denedik srun aynı. sonra silindirlere baktılar. 1.silindirdeki buji ıslaktı. 1.silindir calısmıyormus. hayret ettim..
|
|
|
|
![]() |
|
kardeşim kim koydu teşhisi servismi?Nasıl teşhis koydular?
![]() Düzenleyen yavuz25 - 24 Kasım 2011 Saat 23:56 |
|
![]() |
|
yavuz abi sorun katalitik konvertor de degil :(
|
|
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
bende de oluştu buna benzer bır durum.rolantıde stop edıyordu.gaz kelebegını temızlettım duzeldı fakat sızınkı bunun daha dısında bır problem sanırım.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
özgür kardeşim haklısın. sanırım ilk işim katalitik konvertöre baktırmak olacak.
|
|
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevgili hocam o zaman size tavsiyem şudur burada yapılan yorumları inceleyerek hangisi düşük maliyetli ise sorunu çözmeye ordan başlamaktır. |
|
![]() |
|
Herkes herşey diyebilir.Önemli olan bütçen doğrultusunda bu konunun üstesinden gelip arabanı keyifle kullanmaya devam etmendir.
![]() |
|
![]() |
|
kimileri de enjektör diyor :D kafayı yememek elde degil
|
|
|
|
![]() |
|
Her usta doğru teşhis koyacak diye birşey yok derken ustanında günahını almak istemiyorum.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
yavuz abi haklısın sanırım. bi arabanın eksozunu patatesle fln tıkadıgımızda araba stop ediyordu küçükken :) ama anlamadıgım bu oto elektronikci beyini söktü ampermetre ile ölçtü ordan bi yer gösterdi aha dedi sorun burda dedi bu parcada dedi. :( beni mi yedi acaba |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |