![]() |
|
Acık kaput bedava tamir .... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2011 Saat 22:43 |
Arkadaşlar bugün başımdan komik bir olay geçti , arabanın farı su alıyordu söktüm temizliyordum alyan lazım oldu dükkana girdim kaput açık geri geldim baktım biri araca direksiyon hidroliği yağı koyuyor
![]() onun aracının direksiyon ağırlaşmış yağ koymam için gönderdiler kontak üstündemi bi kontağa bassanıza dedi bende başladım gülmeye ![]() ![]() Ne oldu abi niye gülüyorsun Birkere bu 308 deil 306 , ikincisi ben ibrahim deil durmuş Hadi ya ciddi mi evet Hımm direksiyon yağın baya eksikmiş tammaladım ![]() ![]() Saol kardeş motor yağınada bi bakaydın dedim gülüştük adam gitti Şuan arabanın direksiyon baya bir hafifledi, direksiyondan gelen seste kesildi .Nasibin böylesi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
armut piş ağzıma düş olmuş, ne güzel tamamlamış işte Allah razı olsun :)
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen öyle oldu , o değilde sesi ustaya sordum normal dediydi
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Beleşçi senii... Acaba biz de sanayiiye götürüp kaputu açık bıraksak bizim arabalara da bakarlar mı? Neyse işin görülmüş neticede. |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Senin yaptığını Çorumlu yapmaz deseydin... Nerelisin abi sen diye sorsaydın... Hoş bir tesadüf...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
araba sanayıdede deıldı , dükan carsının gobegınde
![]() |
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
iyi ya doktor ayağına gelmiş
![]() |
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
ŞIMDI yıne dükkandayım kaputu acsammıkı
![]() |
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
yok kardeşim bence açma,kedi her zaman ciğer yemaz derler bide aküden falan olmayasın
![]() |
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Demi saten aküm sıfır yazık olur :D
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
sen bence kaputu ara ara açık bırak
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |