![]() |
|
206 baski balata yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ercan_g ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2011 Saat 11:52 |
hocam valeo doğrusu bu made in france :D yazıo
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim bildiğim voleo olması lazım bazı harf oyunları ve kutularının birebir aynısı ile orjinali ile ayırt edemezsin
|
|
![]() |
|
ercan_g ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
hocam kartalda sanayiden value marka baskı balata seti 150 tl işçilik artı yağ 200 tl
|
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dediğim gibi tamamen orjinal baskı balataydı.Ben bilmiyo olsaydım ustam bilirdi yan sanayi olduğunu.Ama dediğim gibi parçacı da ustada tanıdıktı. |
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
dostum sitenin sponsoru şahin peugeot ile iletişime geç hem fiyatları uygun hemde orjinal ben aracımın ağır bakımlarını yaptırdım bütün parçaları şahin peugeot tan temin ettim hiçbir sorun yaşamadım gerçekten ilgili ve dürüst bir esnaf
|
|
![]() |
|
aslanpejo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslanpejo
sagolasıniz arkadaslar ya sordumda parca 230 lira iscilk yag falan 200 diyorlar
|
|
![]() |
|
aslanpejo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslanpejo
aracim dizel kardes ya
|
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Kardeş ben geçen ay oto aykan'dan orjinal baskı balatayı 150 tl ye aldım işçiliğide 150 tl werdim.Toplamda 300 tl ye mal oldu ama usta da tamircide tanıdıktı.
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
206 1.6 16v malzeme 200-250 tl arası, ıscılık 150-200 tl arası
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
aracın bilgilerini yazarsanız yardımcı oluruz
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
her yer farklı işçilik koyar. ama zannedersem 300 tl
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslanpejo
arkadaşlar 206 baskı balata degişcekte fiyat nedir acaba bılgısı olan varmi
Düzenleyen aslanpejo - 21 Kasım 2011 Saat 18:53 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |