![]() |
|
Silecek suyu fışkırmıyor? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2011 Saat 22:42 |
Geçen gün soğuktan silecek suyu koluna bastığım halde öndende arkadanda su fışkırmadı.Antifiriz yoktu, antifiriz koydum.Ertesi gün ön taraf çalıştı fakat arka taraftan su gelmedi. Sonra bir daha denedim arka kolada ön kolada bassam sadece ön sağ silecek suyu fışkırtıyor. 2 gündür bu şekilde. silecek suyu başları tıkalıdır diye düşündüm oralarada antifirizli su sıktım ama sonuç aynı. silecek motoruyla alakalı değildir umarım.Yardımlarınızı bekliyorum...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin sorununuz bence silecek fiskileri tıkalı oraları sökün iyice temizleyin iğneyle falan yada değiştirin sorun hallolur die düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
efecelebi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: Ankara - Akdere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
Silecek fıskiyelerini sökebilirseniz, sirke dolu bir bardağın içine v.b. atın, kireci söküp atarak tertemiz yapacaktır.
Daha sonra silecek kolunu çekin hortumlardan su geliyorsa kesin fıskiyelerdedir sorun, İğne v.b. ile zarar verebilir, iğneyi içinde kırabilirsiniz... Ben yaz - kış antifirizli silecek suyu kullanırım, (elbette mevsimsel sıcaklıklara göre karışım oranını ayarlayarak) 1. Kireç oluşumunu önlüyor. 2. Deterjan içerikli bir madde olduğu için camı daha güzel temizliyor. 3. Mevsim geçişlerinde unutsamda bu şekilde donma - tıkanma sorunu yaşamıyorum. Tavsiye ederim ;) |
|
1990 Model 1468 cc 8 valve Lancer
Ankara - Akdere 0530 242 80 08 Follow me Home cu :D |
|
![]() |
|
ŞAHİN PEUGEOT EMRE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ŞAHİN PEUGEOT EMRE
büyük ihtimal su fiskiyeleri yada hortumlar tıkanmıştır onları söküp temizlersin olmadı en kötü ihtimal silecek su motoruna en son bakarsın |
|
ŞAHİN PEUGEOT OTO YEDEK PARÇA EMRE KARATAY
0506 341 52 21 EMRE_KARATAY_92@HOTMAİL.COM.TR |
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Önerileriniz için teşekkürler, bugün mesaiden sonra deneyeceğim.
Peki fıskiye başlarının sökümü konusunda bilgisi olan var mı?
Hadi öndeki kaputun üstünde ama arkadaki sinyalin içinde direkt, daha önce söken var mı acaba?
|
|
neverThere
|
![]() |
|
ŞAHİN PEUGEOT EMRE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
onu komle arkadaki sinyali komple sökeceksiniz ama araçınız neydi acaba |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
footer da yazıyor.
307 1.4 hdi XR 2004
|
|
neverThere
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
bagaj kapagını açınça hemen üstte 2 tane plastik vida var onları sökersin o yerinden çıkar çıkmazsa muhtemelen tırnakta vardın onlarıda ince uzun bi tornavidayla az bişey kastırdın mı çıkar zaten
|
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buyuk ihtimalle tikali hortum,yada fiskirtan kafalarda bi sorununz var...igne degilde ince bi tel gibi bisi sokun cunku igne borulari baska yerlerinden de delebilir yada zedeleyebilir..kolay gelsin...
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
my.ozkara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı my.ozkara
aynı sorun benim arka camlarda var.silecek çalışıyor ama su vermiyor.minik bir boncuk var onun ağzını temizliyorum ama stop lambası kısmını hiç sökmedim.bugün söylediklerinizi deniycem.
|
|
Peugeot 307 2005 1.4 HDİ XR
Şeytan Kırmızı 84.000 km |
|
![]() |
|
marad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun çözüldü mü? |
|
307 1.6 XT PREMIUM 2004 LPG
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Kapsamlı baktırtamadım zamanım yoktu..
ön sileceklere hava tuttular onlar düzeldi.Fakat hala arka silecek suyuna bastığımda önler fışkırıyor. Ustada arka tarafın borularının aracın dışından gittiğini boruların içinde suyun donmuş olabileceğini söyledi...Zira anti firizi sonradan eklemiştim. |
|
neverThere
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |