![]() |
|
Hafif modifiye yardım ... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2011 Saat 19:50 |
Herkese slmlar aracımın yüksekliğini değiştirmeden biraz şekil yapmak istiyorum , konudan iyi anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi bu araca ne yakışır ? Lastikteki yazıları boyaması düşünüyorum şu ralli araclarında olan koyu sarı renge
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
angel far + orijinal 306GTI jantı iyi gider
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
GTI jantları kaç 14 lük mü ?
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın güzel dostum daha önce bu tarz uygulamalar yaptım işim gereği 2 farklı tavsiyem var aracın kırmızı olmasından dolayı ön tampon yada kaputtan başlayarak arka tampona kadar 15 cm lik iki beyaz şerit güzel durur diğeri de kaput mat siyah veya carbon uygulama ve tavan parlak siyah folyo camlar siyah film zenon far folyo uygulamalar konusunda yardımcı olabilirim istersen
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
15
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
İstanbul uzak kaçar bana
![]() ![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 20 Kasım 2011 Saat 23:24 |
|
![]() |
|
oguzhandincel ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
Durmuş bişeyler yaptırınca bana da haber ver :) Bende farları karartmayı düşünüyorum.
|
|
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
ben bir başlarsam bitmez o zaman ağır modifiye olur jant,lastik,cam,body kit,angel far,ledli şeffaf stop,spor yay,spor dikiz aynaları,çift egzoz,açık hava filitresi,tavan cam folyo kaplama,logo iptali,arka bağaj açma iptali,spor koltuk,iç döşeme,ses ve görüntü sistemleri,ayak aydınlatma,göstergeler,dış kapı kolları boyama,yan çıta ve kapı çıtalar karbon folyo,neon,elektronik blow off,ön arka park sensörü,dış dikiz aynası altına yazılar,ses yalıtım ve daha neler neler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
O kadar param olsa ne yapmamki , ama bu kadar görüntü oldumu turbo olmassa olmaz 200 hp den aşşası yakışmaz
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Haber veririm kardeşim , farları karaltmak derken siyahmı yapacan içini
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 23 Kasım 2011 Saat 01:12 |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
aracı bas film takegzoz tak
farları ya karart yada angel far al :)
xenon tak (sis farlarıda dahıl)
ledli stop al
tampon çıtalarını ve kapı kollarını gövde rengıne boyat
benım soyleyeceklerım bu kadar :) aklıma geldıkce yazarım farları karart derken alttakı benım eskı aracım ondakı gıbı :)
![]() Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 23 Kasım 2011 Saat 01:36 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
katılıyorum. birde egzos tamamdır.
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Lasitklerede beyaz şerit yakışır gibime geldi.
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Aracı basmak haric dedikleriniz güzel olur gerçekten , aracı basmakta en hoş olanıda benim gittim yollara bu haliyle olması şart
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Beyaz şerit deilde yazıları boyamayı düşünüyorum
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() |
|
![]() |
|
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
yazıları boyamakta güzel olur :) evet farları komple söküyosun
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Ama kullanacağın boya ne olacak?Ben bir zamanlar yapmıştım ve malesef çatlamıştı.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |