|
P206 Xenon kit |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
taylan43
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2008 Saat 12:23 |
Arkadaslar, peugeot 206 arabama sonar marka angel eye far takimi aldigim zaman yaninda monza 6000k xenon far kiti satin aldim, memnun kalmadigim için Mtec 8000k xenon far takimi almaya karar verdim, çünkü daha iyi oldugunu ögrendim. Aldigim far kitinin H kaç oldugunu bilmiyorum ne yazikki, bilmedigim için siparis veremedim. Size sormaktan daha da iyi bir yol bulamadim. Bana bu konuda yardimci olabilir misiniz acaba? Ayrica bildiginiz daha iyi bir xenon takimi varsa hangisini önerirsiniz? Simdiden tesekkürler arkadaslar... |
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bendeki FK H7.. Sonarın farklı olduğunu zannetmiyorum? En kesin cevabı sonar kullanan arkadaşlardan alırız |
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardesım arastırdım ve buldum sorununa tam cozum
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 H7
|
|
taylan43
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yardımınız için çok teşekkürler kardeşlerim
|
|
taylan43
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar ayrıca birşeyi daha öğrendim, ve benim gibi daha önceden bilmeyen arkadaşlar için bilgi sahibi olsunlar diye sölüyorum. Xenon farlarda olan 6000K-8000K ne demek diye soru sorduğumda bana gelen cevabı aynen size iletiyor ve iyi günler diliyor, PT arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. -6000 ile 8000 arasındaki fark 8000 daha mavimsidir, kontrasları kaybeder görüş kaybına yol açabilir. ancak sadece dışarıdan şık görünür. 6000 ise daha sağlıklıdır. fabrika araç xenonları 4300 kelvin civarıdır.
|
|
ac8088
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 sonar manka angel takımının içine xenon takıcaksan h1 sipariş vericeksin.peugeot 206 nın orjinal fabrika çıkış farları h7 ama bende sonar angel taktım şuan farlar ve uzunlar h1 e döndü..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benım 307 h1 ve h11 ama :) |
|
Kadir 106
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kadir 106
|
sonarın angalları h1 arkadaşlar
|
|
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
|
Bu tablo sanırım orjinal far ampullerini gösterio.Soru ise sonar angel için olan ampul cinsi,sonar kullanan arkadaşlar daha kesin cevap vermişler..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
h1 dıye bılıorum
|
|
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mtec 8000 yesılımsı kardesım mtec 6000 super
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
taylan43
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mtecten baska bikaç tane daha marka sölediler, star marka filan, siz hangisini tavsiye ediyorsunuz acaba?
|
|
2YUZ6
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2008 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
h1 arkadaşlar gti tamponundaki sisler gibi sonar angellarin ampulleri alt ust h1 aldim ben cunku :D
bu arada ben Kamosonic aldim kısa farlar için gayet güzel sislere biraz daha düşük ayarda aldım oda 8000k masmavi parlıyor Düzenleyen 2YUZ6 - 18 Eylül 2008 Saat 08:48 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |