![]() |
|
206 gti torsion düşürme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lew40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 Saat 23:23 |
slm arkadaslar 206 gti kullanıorum genel ağır bi bakıma soktum aracı torsiyonumda da sorun wardi yedek parcaları aldım.Acılmısken dusurmek istiorum ama ne kadar dusurmem gerekli cantlarım 16 5 kollu . yardım ederseniz sewinirim :)
|
|
![]() |
|
seaman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir/ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kac cm yay takcaksn aracına
|
|
2004 model 206 XS
_küçük ama etkili_ |
|
![]() |
|
lew40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
onlerde 4 war galiba normalinden biraz daha dusuk oyle aldım kırmızı bide renkleri
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
2 diş ideal normal 1.4 araç olsa 5 cm de yay olsa düşmüyor ama gti ve rc de iyi düşüyor.
|
|
![]() |
|
seaman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir/ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
ya 1.5 veya 2 dussen ıyı olur ama cok zahmetlı ıs zaten usta saqlamsa ayarlar onu
|
|
2004 model 206 XS
_küçük ama etkili_ |
|
![]() |
|
Söktümizde ustayla orantılıydı ön ve arka ama düsürücem. 1 diste kac cm duser peki ?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
2-3 cm civarı
|
|
![]() |
|
anladım 2 dis düşüreyim bari düşürmüşken,sizce 2 dis ideal demi onle orantılı olmazsa coil over alıcam
|
|
![]() |
|
bence coıler felan qerek yok ben 50mm onde 2.5da arkayı dusurdum :) qoruntu hos ama cukur kasıs w.s atlamadan yavaslamalısın yoksa o quzel qoruntuye durmadan sowersın on tampon hatda karter delenler bıle war
|
|
2004 model 206 XS
_küçük ama etkili_ |
|
![]() |
|
suan bile ole gidiom zaten yavaslıorum hep cukur olaylarında 2.5 diş mi dusurdun usta ? yani benim onler 40mm se 2 dis ideal olmaz mı :) ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |