![]() |
|
Rolanti valfi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 Saat 21:39 |
Arkadaşlar bu rolanti valfini temizlemek istiyorum , ama bu parça nedir motorun neresindedir bilmiyorum , yardımcı olacak varmı ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dikkat et durmuş filtre olayına dönmesin yine...
![]() |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
zuhhahah
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
gncel
|
|
![]() |
|
enilder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
aracım seninkiyle aynı rengine kadar,bende 2 gün önce boğaz kelebeğini ve rolanti valfini temizlettim nasıl tarif etsem aracın bujilerinin nerde olduğunu biliyomusun? o kısımda iki ucuna boru bağlı 10 cmlik metal bi parça
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() Burdan belli oluyor mu? |
|
![]() |
|
amonse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
rolanti walfi pahalı arkadaşlar..ama önemli bir parça...ben aracımı akan trafikte boşa aldım çalışıyor sandım giderken ışığa yaklaşınca frene basınca stop ettiğinden zorla el freniyle durabildim.rolanti walfi bozuksa sıkıntı..ben değişirmedim.temizlettim suan sorun yok...ama değişecek..330 tl 206 için...
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
sen kaputu açık bırak biri gelip el atar :)))))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enilder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
http://imageshack.us/photo/my-images/600/09012010036f.jpg çorumlu ben foto koymayı beceremedim heri :D bu sarıyla çizdiğim yerin alt tarafında filtre kazanına giden bi boru arasındaki metal plastik karışımı parça diye hatırlıyorum yardımcı olur inş :) Düzenleyen enilder - 09 Aralık 2011 Saat 23:11 |
|
Peugeot 306 Griffe 1.6 8V
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Cevabınız için teşekkürederim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rica ederim daha önce yazma niyetindeydim ama işyerindeki IP yasaklanmış ne hikmetse ordan giremedim evden girip anca bakma fırsatım oldu malum hafta sonu
![]() ![]() Düzenleyen enilder - 09 Aralık 2011 Saat 23:21 |
|
Peugeot 306 Griffe 1.6 8V
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |