![]() |
|
bakım ücreti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
frob ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 Saat 21:03 |
yeni aldığım otomatik 2003 model aracıma bugün bakım yaptırdım.Fazla mı verdim az mı verdim anlayamadım.Ustanın yaptıklarını aşağıya yazıyorum.Yorumlarsanız sevinirim.
2 alt salıncak : 150 Tl. 2 askı rotu : 50 Tl. Triger seti : 180 Tl. V kayışı : 25 Tl. V kayış rulmanı: 30 Tl. Castrol motor yağı: 60 Tl. Yağ Filt. : 10 Hava filt : 10 4 tane buji : 30 İşçilik : 125 Tl. Toplam : 670 Tl. Ayrıca sabah arabayı çalıştırıp gitmeye kalktığımda gaza basmama rağmen araç acaip yavaş hareket etti.Yani neredeyse gitmiyordu.Aracı park edip ustayı çağırdım ve çekilerek sanayiye götürüldü.Ustanın bana dediğine göre şanzumandaki bir keçe mi ne varmış.Onun yapıştığını söyledi.Kirden olabileceğini falan söyledi.Yağda herhangi problem yokmuş.Ben yaptım ama bunun garantisi olmaz 6. sanayide ki şanzumancı arkadaşa götürelim dedi.Hafta içi götüreceğim, hayırlısı bakalım. 50 Tl. de ona verdim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |