|
306 gtı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gurselgurel306gtı
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: 306gtı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gurselgurel306gtı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 Saat 18:38 |
306 gtı yani s16 bir aracım var bu aracım boş da iken düzensiz çalışıyor bazen devir saati bi yükseliyor bir düşüyor hızlı gittiğim zaman ise 2000 devir de takılı kalıyor sorun ne çözemedim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
|
|
gürsel gürel
|
|
enilder
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum sorun bir kaç sebepten olabilir ben dün dayımın servisine aynı sorunlardan gittim boğaz kelebeğini komple temizlediler,rolanti valfini söktüler simsiyahtı onu temizlediler iyice hava filtresini temizlettim bujileri kontrol ettim bugün maşallah saat gibiydi ve çekişide ilk hızlanmalarda farkedilir düzeyde bu dediklerime baktır derim bende 306 griffe kullanıyorum
|
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaşlar bu rolanti valfi nasıl birşey oluyor motorun nereside oluyor , bened temizlemek istiyorumda ?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
durmuş dikkat et hava filtresi gibi olmasın bu sefer...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |