![]() |
|
checkup sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arslanbey01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 Saat 12:05 |
merhabalar dün peugeot servisinde ücretsiz checkup yaptırdım tam bir buçuk saat sürdü ve sonun da yanıma geldiler ve 400 tl lik masraf çıkardılar masraflarda yok yağ değişimi hava filitresi yağ filitresi polen filitresi felan işte. bunlara 400 lira çıkardılar birde indirim uyguladılar 313 tl dediler ama benim önemle üstünde durduğum daha önce çözemediğim yağ kaçağıydı bunlarda baktıktan sonra krank keçesi dediler 2 defa değiştirtmeme rağmen yinede değişen ustaya tekrar değişttirtirecem ancak servis bunun fitilide oluyor dedi keçeyi ben servisten orjinal alıyorum ama krank keçesinin fitili yok yani değişimde felan fitil yok ama servis diyoki ustan belki fitili takamıyordur bişe anlamadım bu işten usta sadece krank keçesini değiştiriyor ve bunuda servisten ben alıyorum fitil felan vermediler sadece krank keçesi mevcut daha önce değiştirtiren arkadaş varmı bu arka krank keçesini. fitili mevcutmu bunun ben sadece keçe var diye biliyorum ve şanzımanı indirdiklerinde bakıyorum sadece keçe var orda fitil göremedim hiç cevaplarsanız sevinirim teşekkürler. bu arada araç 2006 1.4 benzinli
|
|
ARSLANBEY01
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi para bende aracımı aldıgımda 2006 1,4 benzinli benimkide 206 komple bakımını yaptırdım ama arzıası felan yok yağından suyuna filitrelerinden balatalarına kadar baktırdım değişecekler değişti temizlenecekler temizlendi sorunsuz uzun yol yapabılecek duzeye getirildiginde aldım 450 tl tutmuştu dayım olmasına ragmen :D
|
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
kesinlikle şahin peugeot aracımın parçalarını aldım tüm ağır bakım parçaları inan hem uygun hem orjinal parça artı her konuda yardımcı oluyorlar sağlam bir usta bul vaktin varsa aracının başında bulun yaptır
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben servise çözemediğim sorunlar için gidiyor sorunu öğreniyor yaptırmıyor geliyor sanayiye yaptırıyorum . İyi numara tavsiye ederim
![]() |
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
arıza tesbitine ücret almıyorlar mı?
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
yok almazlar.ama aracında bir şey yokta demezler.kaptırmak için bile mutlaka bir şey buluyorlar.2 aylık arabayı arkadaşım götürdü ne deseler beğenirsin :'' yazılım yükseltmemiz gerekiyor 250 tl '' tabi iddaayı ben kazandım.çünkü para araç satmaktan kazanılmaz aksesuar ve servis ten kazanılır...hiç gerek yok ''djchaos'' kardeşin dediği gibi sanayide iyi bir ustaya % 50 den ucuza yaptırırsın.
|
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |