![]() |
|
206 Tampon Altı Karlık 207'ye uyarmı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fthdd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2011 Saat 23:22 |
Merhaba,
207 model aracım için tampon altı karlık arıyorum ancak bulamıyorum. 206'lar da kullanılanlar 207lere uyarmı? Yardım Lutfen. Tşk. |
|
Team DEDE
|
|
![]() |
|
oğuzhan86 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2011 Konum: geşan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sahibinden deki ilanı gördümde ilan veren cocuğa cok güldüm :D :D ferro modena ile takas olur demiş :D cocuk nasıl bir gazla aracı kullanıyosa yazık ya üzüldüm cocuğun haline :D
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence çok doğru bi takas seceneği sunmuş, çünkü siteye bi ilan bırakıyosun ne kadar kuş serisi veya elde kalmış son sahibi olan araclardan takas teklifi geliyor.. Hiç bi 360 modena sahibide ferrariden inip 206ya binmeyeceğine göre, demekki takas tekliflerinden bıkkınlık gelmiş çocuğa güzell fikir tuttum ![]() |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
207 ye pek uycağını sanmıyorum ama araştır belki yapan vardır.
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
![]() |
|
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar, ilandaki 206 nın ön tamponunda siyah yuvarlak aksesuar var nedir bu?(sis ile amerikan sinyal sisteminin ortasıda) ismi cismi ne diye geçiyo bilen varmı?
|
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
HRMNKY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Hocam o kısım laguna lip diye geçer ve laguna 1'lerin tampon altlarında bulunan parçanın diğer araçlara uydurulmasıyla oluyor.Eğer laguna lipi bulursanız kendi aracınıza göre ayarlamanız gerekir.
|
|
Peugeot 206 X-Line 1.4 HDI
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |