![]() |
|
2005 Model 206 Ne Kadar Eder? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alpetus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2011 Saat 15:17 |
sizce 2005 model 190.000 km civarda 1.4 dizel 5 kapı sizce ne kadar eder? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden :) alırsam eger ne gibi sorunlar çıkabilir sonradan araç önden darbe almamış ama 2 kapısı degişmiş siz olsanız alsanız ne kadar değer verirsiniz teşekkürler .... :) ![]() |
|
![]() |
|
tayfun115 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: antlya/manavgaT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfun115
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer illede almak istiyosan en fazla 13,5 14 bence...ama almanı tavsiye etmem..hem kilometre çok yüksek hemde darbe var..bence biraz daha koy daha düzgün bişey al..eskinin derdiyle uğraşacağına yeninin borcuyla uğraş..
|
|
![]() |
|
erkerd5429 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkerd5429
katılıyorum
|
|
2003 1,6 xr benzin/lpg
54 tk 977 0 Rh (+) pozitif |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şu günün fiyatlarıyla bile 14000 i geçmez.
|
|
![]() |
|
droprain72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1966 Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı droprain72
arkadaşlarıma katılıyorum.şimdi alsan ilerde satman da zor olur artı zarar edersin.
|
|
2005 307 sw hdi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Kaporta aksamı serviste değişmiş ise(özellikle vurguluyorum onarma değil değişim) dert etme derim. Fabrika bile kusursuz araba çıkaramaz. Yalnız bir dizel araba için 190000km çok heleki 2005 model van mı bilmiyorum ama ille alacam diosan 13000tl den fazla verme.
|
|
![]() |
|
alpetus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
teşekkür ederim yorumlarınız için van degil araç 5 kapı. kapılar orjinaliyle degişmiş araç sahibi benim patron olurda bi sıkıntısı olmaz tahminim ama şimdidi 2004 model araç oluyo km 141000 binde oluyor bunun km ile oynanmıştır ama bu araç km bile oynanamaz :) araç sahibi patron olunca iyi tanıyomda sizinde yine fikirlerinizi almak istedim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |