![]() |
|
Satılık 5 kollu efsane orjinal 307 jantı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2011 Saat 23:11 |
merhabalar bn yaklasık 6 ay once aldıgım 5 kollu 307 orjinal peugeot 16" jantım saılıktır. Ben aldıgımda boyatıcaktım kendım zımparasını falan yaptım fakat malı acıdan uygun olamadıgımdan ole kaldı sımdıde yer tutuyor alan kısı sadece guzel bır boya attırıp sorunsuz kullanabılırr
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kuyuya bi taş daha..
hayırlı satışlar arkadaşım,jantların genell durumu nedir,zımparalımı duruyo astarlımı?vuruğu kırığı kaynağı varmı?ve en önemlisi fiyat ne istiyosun???tekrar hayırlı satışlar |
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
fiyat ve resim lütfen
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
walla arkadasım bn uzerındekı orjınal boyayı kazıdım su zımparası ıle mat grı renk cıktı ortaya buyuk ıhtımalle astar boyadır o yanı sadece guzel bı ıscılıkle boyanması lazım sıkıntısızdır sadece 1 tanesınde hafıf bı kaynak var ama sıkıntısızzz dırek jant presıne falan gırdı balansı herseyı tamdır yanı yamukluk yok jantlarda fiyatı pm attım
|
|
![]() |
|
fotograf yukleyemıyorum nerden yuklenıyorrr bulamadım
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
![]() |
|
ılgısını ceken yokmu?
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiyat olarak ne düşünüyosunuz
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Kardeş fiyat ne istiyosun...
|
|
![]() |
|
walla bn 400 ıstıorum
|
|
![]() |
|
guncel
|
|
![]() |
|
guncel
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
üstadım ön ve arkadan 4 jantın resmini çekersin kenarlardan da bir resim çekersin temizlenmiş bir şekilde birşey anlama imkanımız olur bizimde |
|
![]() |
|
ok olur ama fotoyu ancak yarın cekebılırım bırde bu fotodakı halı jantların eskı boyalarıyla halı bn bu boyaları su zımparası ıle kazıdım haberınız olsun
|
|
![]() |
|
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
özel mesaj attım dostum, mesaj kutun doludur belki burayada yazayım
![]() |
|
307sw 1.6 hdi premium
2006 |
|
![]() |
|
garajturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2011 Konum: elektrik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı garajturk
hayırlı satışlar .
resimlerini banada atarmısın...isteyen olursa bendede 307 xt 2004 15 inc jantları var.. |
|
pEuGEoT eLEkTrik teKNisYEni
|
|
![]() |
|
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
dostum cevap bekliyorum, istanbula gönderemeyecekseniz söylerseniz boş yere beklemeyeyim.
|
|
307sw 1.6 hdi premium
2006 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
lastikle beraber mi yoksa sadece jantmı kardeşim pazarlık varmı......
|
|
![]() |
|
frd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
arkadasım jantların duruyomu hala
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |