![]() |
|
silecek suyu deposu doldurma yeri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2011 Saat 20:15 |
Hava karardıktan sonra aracımın silecek suyu donmasın diye içine biraz camsil koyuyum dedim ve şişeyi doldurma yerine doğru ters çevirdim ancak farkettim ki camsil tekerin altına akıp gitti.acaba depo mu delindi diye boruyu sallayınca borunun hareket ettiğini gördüm.çektim.boru ile depo iki parça sanırım çünki borunun ucunda conta benzeri bir yapı vardı.bu akıl yürütmem doğrumu.yoksa tek parça mı?birde eğer iki parça ise sökme işi olmadan boruyu geri takabilirmiyim.o kısım çok dar rahat hareket edilmiyor?
|
|
peugeot 307, 2004, technoplus,5 kapı, 1.6, manuel, benzin-lpg(atiker)
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim araç 306 ilk aracı aldığımda ben suyu dolduruyorum o atıo delik zannettim su koma yerini , baktım fazlasını atıyor tahliye yapıyor yani sizinde öyle birşey olmasın hiç dolmuyormu su deposu
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
su deposunun dolum ağazı yani boru gibi olan kısmı depodan ayrıla bilir. bu takmak çok zor değil depoyu felan sökemeye gerek yok bastırarak takabilirsiniz.
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
teşekkürler
|
|
peugeot 307, 2004, technoplus,5 kapı, 1.6, manuel, benzin-lpg(atiker)
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
maalesef 307 lerimizin eksi(-) yönlerinden biri:) emaneten tutturulmuş olan o hortumu oraya takmaksa ayrı bir işkence kardeşim. ben en son contayı yerine oturttuktan sonra hani şu kapı-pencere montajında kullandıkları poliüretan köpükten sıkıp hemen yerine oturttum. zaten poliüretan köpük kuruduğunda canavar gibi tutuyor. istersen bally yapıştırıcı ilede yapabilirsin. yapıştırmadığın taktirde ne hikmetse sürekli yerinden çıkıtor:)
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
gece karanlığında boşa dökmüş olmayasın
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu dediğin olayı iki dakka 2 saat önce yaptım su deposu ve kapağın oldugu aparat birbirinden ayrıdır. Bende ilk başta çok şaşırmıştım. Depon delik değilse suyu bas gitsin :) bi şekilde dolar gündüz vakti bi ara bakarsın . ama o parça ayrılıyor. ne saçmalık dimi :)
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Ayrılması far bölgesine yapılacak olan müdahaleleri kolaylaştırıcı bir durum bence. İyi düşünülmüş bir sistem zira depoya uzanan ve depo ile bütün bir ekleme borusu zamanla en ufak bir müdahalede kırılır ve tüm depoya mal olurdu. Bu sistemde boruyu rahatlıkla ayırabilir ve işlemlerin ardından kolaylıkla takabilirsiniz. Dolu depoya sıvı eklenmesi durumunda su taşıyor. Sanırım seninki de aynı durum
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |