![]() |
|
106 QS KALORİFER ISITMIYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AG930 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2011 Konum: A Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2011 Saat 16:42 |
Selam arkadaslar... 2000 model 106 quıksilver sahıbıyım.... aracın kalorıferınde sorun var ısınamıyorum :)
motor sıcak termostad açıyor devırdaım de çalısıyor ama bzu kesıyorum aracın ıcınde :( aklıma gelen ılk kalorifer peteği oldu. ancak petek tıkalı olsa araç hararet yapmazmı ??? bu konuda bılgı verırsenız sevınırım arkadaslar hayırlı forumlar |
|
![]() |
|
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ısıtmayan klorifer conta yanınca yapıyo benim başıma gelmişti
|
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
AG930 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2011 Konum: A Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bır motor ustası contadanda yapabılır dedı hava alır contadan dedı.
diğerıde ne alakası var sen arabaya hararet bıle yaptırmamışın dıyor conta falan yanık deıl dıyor ancak su yağ karışımı yapmıyor yağ eksıltmıyor hararet yapmıyor motor tıkır tıkır çalısıyor... anlamadım ben bu işten bısey :/ |
|
![]() |
|
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
normalde ısınan su klorifer radyötöründen geciyo fanı acıncada iceri üflemesi lazım klorifer motorun calısıyomu yada soguk sıcak ayırıcı mandal dikkat ettinmi
|
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Kalorifer petegi tikali olsa neden arac hararet yapsin ki?
Kalorifer petegine giden borular sicak mi? |
|
![]() |
|
psychoabi ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
suyunu kontrol et su eksikliğide aynı problemi yaşatabiliyor
|
|
106 XS Balıkesir
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Hareret yapmaz petek tıkalıdır
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bence kalorifer düğmeni bi kontrol et en başta düğme arkadan sıyırıp önden dönüyo olsa bile arka taraftan dönmüyor eski haline göre biraz daha yumuşak oluyor bide fa benim başıma gelmişti...
|
|
![]() |
|
mehmetaydinpug ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
benimde aynı sorun olmuştu aracı aldım yazın kış geldi kalöriferi bir açtım çalışıyo ama soğuk üflüyordu kalörifer peteği patlak olduğu için hortumunu çıkarmışlar sağ tarafta motorun tam arkasında iki tane boru girmesi lazım onları kontrol et.
|
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Benim kaloriferin kademe tuşu çalışmıodu bende rezitans tuşuna bağlattım , 4. kademede çalışıo otomatik rezitans var yani benim 306 da :))
|
|
![]() |
|
evet arkadaslar tamıre bıraktım arabayı... waleo marka kalorıfer peteği aldım... bır kaç ustaya daha sordum kalorifer peteği tıkalıysa aracın hararetle falan ılgısı yokmus. kalorıfer peteğini sokturdum ;) bırakın suyun geçmesını ucundan ufledık hava bıle %5 oranında gecıyordu.yenı aldımıza ufledık ohhh mis gıbı hava geciyor yarın olay kesın sonuçlanacak bugune yetıstıremedı. buyuk ıhtımalle kalorıfer peteğindeydı sorunınsallah hallolucak yoksa baska yerler basımızı ağrıtacak :( harcanan parada cabası...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
kalorifer peteğini kaça aldınız acaba ?
|
|
![]() |
|
WALEO MARKA 90 TL
ELITCAR DIYE TRAJTAN BISEY VAR 45-50 TL AMA İŞÇİLİĞİ ÇOK MEŞAKATLİ BIR DURUM OLDUĞU ICIN ( KOMPLE TORPİDO KONSOL SÖKULUYOR ) BEN WALEO ALDIM SORUN ÇIKARMASIN DIYE... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |