![]() |
|
Arkadaşlar Yardım........... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2011 Saat 10:14 |
şekil olarak sıkışıyormuş gibi gözüküyor gel gelelimki kendi araçım için söylüyorum sıfır araba değil 10 yaşında ister istemez zamanla orada farkında olunmadan boşluklar oluşabiliyor gözle pek belli olmuyor zaten buda bozuk yollarda gaççç guççç tuhaf tuhaf seslere neden oluyor...
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pandizot yuvasına oturup bağaj kapatıldığında bağaj kapağının pandizota bastırması ve bu sayede sıkıştırması gerek, sıkışan pandizot oynamaz ve ses çıkartmaz, acaba bağaj kapağınız pandizotu sıkıştırmıyor mu? bence buna bir bakın.
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benim aracımda da vardı o ses düz yolda sıkıntı yol ama bozuk bi yola girince sinir ediyordu beni arkadaşların söylediği şeylerin hepsini yaptım ama geçmedi sadece ses azaldı.en son o pantizotu tutan ipler var ya 2 tane camın kenarlarından sabitleniyor onların ipini yaklaşım 0,5 cm kısalttım demek istediğim o pandizotun cama yakın olan bölümü yerine değmiyor şimdi ise tık ses yok çok güzel oldu... tavsiye ederim..
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
kauçuk bantlar var yarım santim kalınlığında. pandizotun oturduğu plastik kısıma yapıştır büyük oranda ses mes kalmaz. "efsanemurat" ın dediği çözümün aynısı aslında. başka yapacağın birşey yok. pandizotun kapanırken bagaj kapağına temas eden yüzüne de yapıştır bu banttan çünkü kapağa çarptıkça da ses yapar.ama illa ses sıfırlansın, ben fazla önemsemiyorum pandizotun bagaj kapağıyla bir inip kalkmasını diyosan pandizotun iki tarafından kibar ince bir vidayla oraya sabitleyebilirsin.
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede ses yapıyordu camcılarda satılan sünger var yapışkanlı cam hava kaçırmasın diye pencere kenarlarına yapıştırlıyor bende aldım ondan pandizotun oturduğu yere baştan başa yapıştırdım ses kesildi geçici çözüm denebilir yapalı 2 ay oldu daha bi sıkıntı yok ama kalıcı bi çözüm bulan olursa bizde deneriz
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Önemli deil ben teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Hatchback arabalar ne yazikki bagaj bölümden bu tip ses gelmeler yapıyor , plastik aksam bu sesleri çıkarıyor plastik aksamı iyi bir şekilde kontrol edip sabitlemek lazım , işletmeden bile bu sesler gelebiliyor .
|
|
![]() |
|
kadio ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
yinede teşekkür ederim cevapladığın için........
|
|
![]() |
|
kadio ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
bu tip arabalarda hastalık herhalde bu parçadan ses gelmesi.iyi ayarlamak lazım oraya koymak istediğimiz parçayı yoksa bagaj kapnmıyor yada parça kırılabiliyor onun için nasıl bişey yapmam lazım çözemedim..........
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Ondan bendede çok ses geliyordu gecen farkettim yuvasından çıkmış taktım ses baya azaldı ama bozuk yolda halen devam ediyor ses , ben o parçanın altına esneyecek bir lastik komayı düşünüyorum tamamen sesi kesmek için
|
|
![]() |
|
ewet şu bagaj kapağıyla beraber kalkıp inen parça...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
pandizottan kastınız arkada hoporlör konulan plastikten olan parçamı şu açılıp kapanan parçamı ?
|
|
![]() |
|
selam Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sayılır.Size sormak istediğim bişey var ve bu beni çok rahatsız ediyo 206 xt model aracımla yolda giderken özellikle bozuk yollarda yada çıukura girdiğimde bagaj üzerindeki pandizottan inanılmaz tıkırtılar geliyo.Bandizotun oturduğu yerlere sünger tarzı bişeyler koymaya çalıştım ama kesmedi.Sizce ne yapmalıyım acil yardım lütfen.....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |