![]() |
|
gören varsa yardım bekliyorum arkadaşlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2011 Saat 15:02 |
|
tampon almayı düşünüyorum sisli sis lambası yerine de mavi kırmızı kaliteli bir polis çakarı taktırmak istiyorumda bulamıyorum bulsamda ne kadar saglam anlamıyorum yardım edebilecek arkadaşlarımın dikkatine teşekkür ederişimdiden :)
|
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
polis çakarının yasak olmakla birlikte çiğnediğimiz onca yasaktan farklı olarak önemli bir konuda yanıltıcı olacağınında farkındamısın birader? |
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
06K3892Böcüük ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Haziran - 1996 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06K3892Böcüük
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
almak isteyen alır cezayıda ödeyecek kişi kendisi sonuçta bize sadece izlemek düşer
|
||
06K3892 --->2001 Model 206 Gti 2.0 151Hp Böcüük .)
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |