![]() |
|
206 kolçak(kol dayama) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2011 Saat 20:51 |
arkadaşlar 206ya kolçak bakıyorum kullanan varsa aranızda yardımcı olsun 30.40lıraya vıdayla tutturulandan istemıyorum bunun orjinali cuk diye oturanı varmı orjinalliği bozmadan bıde nerde bulurum fiyat nedır yardımcı olursanız sevinirim
|
|
peugeot 206 hdi x-line KIRMIZIII
|
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok yardımcı oldunuz sagolun
|
|
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Sitede bununla ilgi bir çok konu var araştırırsan cevap bulursun arkadaşım.Direk bakmadan konu açmanın anlamı yok
|
|
|
|
![]() |
|
onurrdemirr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2011 Konum: Mersin, Silifke Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onurrdemirr
Valla kardeş ben kullanıyorum ve çok memnunum , tavsiye ederim sürüş sırasında çok rahat oluyor. Ama benim kolçak vidalı yani sabitlendi... 30 tl almıştım...
![]() |
|
Peugeot 206 1.6 XT 2000 model Manuel Benzin+ LPG(Fırtına Mavi) A Rh(+)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben kılıf taktırıken koltuktaki orjinalleri söktürüp araya yaptırdım bi tane dobloma da yaptırmıştım. 50 tl verdim çok memnunum:
|
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
http://www.hepsiburada.com/Liste/armster-peugeot-206-ozel-yapim-kol-dayama-kolcak-siyah-7121/productDetails.aspx?productId=otelf7121&categoryId=20036518&SKU=OTELF7121
Al sana üzerine cuk diye oturan kolçak.Ama pahalı vidalı diye beğenmediklerin 25-30 tl arası ama gayet iyiler yani bi kullanan olarak tavsiye ederim...
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
kardeşim vidalıyı begenmeme degılde olay zaman la gevser ses yapar korkum yoksa begenmemm soz konusu degıl saolun ilginiz için
|
|
|
|
![]() |
|
sertac5506 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sertac5506
206'nın fabrika çıkışlı orjinal kolçağı var mı arkadaslar?
|
|
Göz agri
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
sanırım yok ben hiç rastlamadım.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
herdemo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Bildiğim kadarıyla kolçaklar hep sonran takılıyor. Orjinal diye aramayın bence.
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Yardımcı olmak için girmiştim ama şu yaptığını görünce açıkcası içimden gelmedi. Yarım gün hadi taş çatlasın 1 gün cevap alamadığında sanki forumdakiler yardım etmeye mecburlarmış gibi trip atılmasından nefret ediyorum. Neyse yardım eden çıkacaktır YİNEDE. Kolay gelsin.
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
arkadaşım öncelikle merhaba. ürün seçmeyi sana bırakıyorum ama şu hususa dikkaet et. arka camlar otomatikse hiç bakmana gerek yok çünkü seçeceğin hangi model olursa olsun cam kaldırma tuşlarını kapayacak :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |