![]() |
|
Bu jantlar 206 'ya takılır mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2011 Saat 15:51 |
Selamlar. Şu ilandaki jantı almaya karar verdim, sizce 206'ya takılır mı? Fiyatı nasıl sizce?
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence takılması lazım 8 delikli ve fiestalarınki geneli uyuyor şekilde güzelmiş :)
|
|
![]() |
|
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet şeklini ben de çok sevdim, peki sizce gri renk araca gider mi hocam? Bir de, fiyatı konusunda ne diyorsunuz, uygun mu sizce?
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
45 yanak dışında herşey güzel.
|
|
![]() |
|
Çok mu sallar arabayı?
![]() |
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
O kadar parayı gözden cıkarmışsınız, neden 206 RC jant düşünmüyorsunuz
![]() |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
RC'leri 1000 den aşağı bulamıyorum ki hocam, bu jantı 800'e anlaştım 2 dakika önce.
Ancak takma fırsatım olmayacak,kesin uyar değil mi,sonra elimde kalmasın?
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
hmm orda 950 yazıyordu. ama yinede 200liraya değer bence ![]() |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
alacağın adama sor 4X108 ise boşluklar uyar tabikide
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
takilir hemde bi hayli hos durur bana kalirsa
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
Sordum da bilmiyormuş,fiestadan çıkarmış 2006 model. 2006 modelin bijon aralığı da 108 diye okudum bir yerde ama emin olamıyorum, fiestacı bi arkadaş cevaplasa süper olacak.
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
fiesta lar 4*100 diye biliyorum. bizimkilerde öyle. Takımada sorun çıkmaz ama 16 jant ve 45 yanak lastikle arabayı pıstırmazsan hoş olmaz.
Birde 45 yanak lastik yoldaki bilimum taş-delik-yol çizgisi-hernangi materyal ne varsa hissedersin. Çukurlar ve tümseklerden çok dikkatli geçmen lazım v.s. İyi bir ses sistemin yoksada baş ağrısı yapar zamanla ![]() Aldıysanda hayırlı olsun güle güle kullan. Bende yaza doğru 185/55/15 lastik ve 307lerin jantından almayı düşünüyorum. Yada kara demir jant alıp folyo çektircem |
|
![]() |
|
Bide buna bak derim :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-peugeot-206-rc-jant-lastik-takimi-64233665/detay/ |
|
![]() |
|
Bunlar istanbuldaymış hocam,kargosu falan çok yüksek olur, bir de 17 hiç düşünmüyorum. Hem konfor hem yakıt tüketimi açısından.
![]() |
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bana kalırsa iyi bi araştırın adam bilmiyorum der alırsınız uymaz sonra bu uymadı diince ben bilmiyorum demiştim almayaydın derse işler karışır
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
500 liraya veriyorsa takılır
![]() |
|
![]() |
|
gravis_pro ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1977 Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2011 Konum: B.Düzü/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gravis_pro
Ford ların olmayabilir. Bijon aralığı tamam da offset değeri nedir? Bilginiz var mı?
|
|
![]() |
|
bence pek sarmaz iyi duracağını zannetmiyorum. . . .
|
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
bence hiç güsel olmaz tak rc jantı yada benım arkadasın 206plus da vardı yenı fıestanın sık sık bı jantı varya ondan 5cm eibach la yerde gezıyodu bence o jant buna 500ceker fiyatıda bole pahalı degıldır sahibindende bak bence
|
|
peugeot 206 hdi x-line KIRMIZIII
|
|
![]() |
|
hasanyılmaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasanyılmaz
bence olmaz rc jantından başka jant tanımam bende jant arıyorum temiz rc jantı bulursam üçe beşe bakmam alırım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |