![]() |
|
Marş Motoru Rolesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2011 Saat 15:31 |
Öncelikle herkese merhaba. pug 206 için marş motoru rolesi nereye takılır? sigorta kutusunamı takıyoruz?. bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım beklemekteyim. iyi günler.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vallahi bende bilmiyorum ama bu işlemi zaten bi elektrikçinin yapması gerekmezmi
![]() |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
marş rolesi dedıgın marş otomatıgımı oluyo
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Marş'a basılınca röle akımımı çekıyo ve aküden gelen yüksek akımlı elektiriği az kayıpla marş motoruna ileterek marş motorunun dönmesini sağlıyor kısaca marş motorunun düzgün calişmasinini sağliyor fazla akım vermiyor marş motoruna, fazla akım verdiği zaman zaten marş motorunu yakabilir. Ufak siyah sigorta, bende emin olmadiğim için sigorta kutusunda biryere takılıyor sanıyorum ondan acıklayıcı bilgi almak istedim. şunun gibi birşey buna benziyor aynı googlede arattirdim bunun gibi birşey cıkıyor sonuclarda
![]() Uploaded with ImageShack.us Düzenleyen xpyhre - 14 Kasım 2011 Saat 17:43 |
|
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peugeot araçlarda zaten bu role görevini gören motor içinde sigorta kutusu mevcut ayrıyetten takmanızı gerektiren bi durummu söz konusu
|
|
|
|
![]() |
|
aracın marş motoru komple yeni takıldı sonradan elektrik dükkanının onunden gectim usta sordu takabildinmi marş motorunu? bende taktım dedim. sonra marş motorunun rolesini takmayı unutma yeniden yakarsın marş motorunu dedi. Ben zaten marş motoru rolesi görmedim ve ellemedim zaten onu nerden cıkardı anlamadım arac simdi normal calişiyor yani.
|
|
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Usta aracı tofaş sanmış olmalı ?
|
|
|
|
![]() |
|
Hayır bana markasını modelini sordu zaten oda ona göre ayarladı marş motorunu.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
ben 9 senedir peugeotun içersindeyim marş rolesi duymadım
|
|
|
|
![]() |
|
Yani böyle birsey yokmu diyosunuz ustam? bende endişelendim şimdi. Net cvp verirseniz sevinirim.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
İlk yorumumda belirttim motor içersindeki bütün sigortaları yöneten siyah kapak altında gri bir ünite var bunun adı sigorta ve role kutusu olarak geçer onlarda bi sıkıntı olmadığı sürece ve aracın marşına uzun süre basılmadığı sürece marş motoru kolay kolay bozulmaz arkadaşım yani kafandan roleyi sil at
|
|
|
|
![]() |
|
Cok acıklayıcı oldu. Ustam. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |