![]() |
|
motor yağ çubuğu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206xr43 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2011 Saat 12:09 |
Selam arkadaşlar, nasıl oldu bilmiyorum ama; motor yağ çubuğunun ucundaki 6-7 cm.lik parçanın 3-4 cm. kadar kırıldı ve içinde kaldı;
1) zararı olurmu ?
2) fiyatını sordum 35 tl. dediler, ucundaki parçanın tam ölçüsünü bilen biri yazarsa sevinirim, bi plastik parça takmayı düşünüyorum ucuna, 35 tl. az para değil. Yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
2001 206 XR BENZİNLİ
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha ucuza alabilirsin bir araştır derim. Zira uygun olmayan bir uzunluk yağ sıkıntısını fark etmemene sebep olabilir.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
o parça kırılınca karter içinde kalır ve motora ulaşamaz çünki yağ filtresinde takılıp kalır.çıkarmak istersen karteri söktürmen gerekir.bu şekilde kullanmanda sakınca yok ama aklım kalır dersen işlemin çok uzun sürecek bişey değil yağ değişim zamanı gidip söktür iki işi birden yaptır hem yağ değişimi hem parçayı çıkarma işi.
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
korkma bısey olmaz bendede kırıldı kafası ıcerde kaldı karga burnuyla cıkarabılırsın ama yenı cubuk almadan cıkarma
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Herhangi bişey olmaz zaten eriyip gitmiştir.Eğer yenisini almayı düşünürseniz elimde sıfır olarak mevcut 20 tl fiyatı var
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |