![]() |
|
İlk arabanız neydi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 18:23 |
|
Benim ilk arabam flash 1700 dü onun yerini Q7 de alsam dolmaz , bazen özlüyorum benim keratayı bazen önümden geçiyor alan arkadaş geçen önümden geçti bastım makası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kuması ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
106 Quiksilver. Yeri asla dolmaz.
![]() |
||
![]() |
||
|
benim bu 3. aracım arada kısa süreli başka araçlara kaysakta bu bundan önceki iki aracımla çok vakit geçirdim.. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
77 model binek tip renault 12 benden büyüktü ağabey derdim kendisine çok zaman yolda bırakırdı.
![]() |
||
![]() |
||
|
buda doblom şimdi babam kullanıyor:)
![]() ![]() |
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
şahsen ilk aracımı koymak istemiyorum :)
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim ilk arabam 93 model şahindi ilk göz ağrım o zamanlar benim gözümde ondan daha güzel yeryüzünde araba yoktu neydi o günler be :)))
|
||
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
||
![]() |
||
|
13 mayıstı erzuruma kar yağmıştı ne gündü ya eve gidene kadar çok zorlanmıştım yazlık lastiklerle:)
|
||
![]() |
||
|
2000 ya da 2001 idi yanlış olmasın 19 Mayıs günü kar yağmıştı. 2 cm yerler bembeyaz olmuştu. Vay be gençlik zamanlarımızdı. İhtiyarladık |
||
![]() |
||
|
1.arabam 1990 isuzu tfr kamyonet . . . . . . . . . 11.arabam 2005 peugeot 307 HDI XT
|
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
|
o resmi bulamadım bulamadım bulabilseydim 6 haziranda palandökende kar yağarken resmimiz vardı bide:) |
||
![]() |
||
|
vakit çabuk geçiyor 2008 de öğrenciydim şimdi 4. yılında bi öğretmen:)
|
||
![]() |
||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
|
2001 de üniversitede öğrenciydim şimdi 7. senesini doldurmuş bir mühendisim hey gidi arabada neymiş
biz geldik gidiyoz bee...
|
||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
||
![]() |
||
|
Hem de ne çabuk geçiyor. 11. yılımı çalışıyorum. Erzurum bir başka şehir. Şimdi Emirgan'da oturup bir çay içmek vardı sıcak sıcak. |
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
ooo ben daha üniversite öğrencisiyim siz şimdi şanslı dersiniz :D hadi biri benim yerime yarından itibaren 2şer 3er 9 sınava girsin :D
|
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
|
2000 model 106 quiksilver sanroflu klimalı super bır yer ucagı cep dusmanı :)))
|
||
![]() |
||
|
abi orayı katlı otopark yapıyoruz diye mahfettiler hiç gidilmez oldu:) ama ilk seneler bizde çok takılırdık ne güzel günlerdi bee |
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Herkesin ilk göz ağrısı pahabiçilemez demekki , bende öğrenciyim vizeler başlıyor harita kadastro , elektirikçilik abimden dolayı
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Resimdeki yer 19 mayıs üniversitesinin önümü ?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |