![]() |
|
Satilik RCZ 200 hp hasarsiz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Tolgaozcan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tolgaozcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 17:37 |
|
Alici arkadaslar 05324408003'den arayabilir
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen;
Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. kendinizi tanıtırsanız size daha iyi yardımcı oluruz. aktif forumlar dileğimle... hayırlı müşteriler.
|
||
![]() |
||
|
Araba satış sitesine dönecek yakında. Zahabısındanpeco :) üye olur olmaz ilk mesaj.
|
||
![]() |
||
|
sahabındanpejo.com harika aslında bu siteyı almak lazım pejo satan cokk...topragım super fıkır verdın bı arastıram bakalım bostamı :)))
|
||
![]() |
||
|
yada siteyi yeniden uyarlayıp birde alım satım kısmı koymak lazım yoksa bizim konuyu güncel tutamıycaz.ankara buluşması yalan olacak
![]() |
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Alım satım bölüm var saten
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
o zaman pug için komple bir site yapalım millet oradan alım satım yapsın
![]() |
||
![]() |
||
|
ama satıs güzel sade bır telefon arabamı satıyom ne resım ne bır ılan lınkı artık her sey sade oldun eskıden satmak ıcın gelenler bır lınk kordu sattı aracın bu seferkı sadece bır numara :)))
|
||
![]() |
||
|
sahabındanpejo olmaz toprağım www.zahabısındanpeco.com daha oricinal |
||
![]() |
||
|
işte buna içilir hehehehehe ben kendime bir kola doldurayım yarıldım gülmekten
![]() |
||
![]() |
||
|
dohatlıyak Allahın adamıyak topragım dımı :)))
|
||
![]() |
||
oğuzhan86 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2011 Konum: geşan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
|
şu rcz lerde ne war anlamam... onca para bide... biraz yüklü bir 206 gti 156 lık rcz yi bile tokatlıyo bu rcz ler traşşş :D
Düzenleyen oğuzhan86 - 13 Kasım 2011 Saat 20:38 |
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Ben arabayı Tokattan aldım kolayla yemem tokat , olmadı önüne kırarım ama vermem istemessem yolu
![]() |
||
![]() |
||
Tolgaozcan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tolgaozcan
|
nazar etme ne olur calis seninde olur 206 gti'lari öven arkadas :)) yavaş tokatlayin yani ..
Buarada tezgahin önunu kapamayin .. İşinize bakin |
||
![]() |
||
oğuzhan86 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2011 Konum: geşan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
|
arkadaşım kabul oki iyi para vermişsinde ona para verene kadar s2000 yada civic typer almak cok daha mantıklı kızma ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tolgaozcan
|
Onlarin tipi guzel degil , rcz nin oldugu yerde o arabalara kimse bakmaz ;) ikinciside performansa gelince 265 hp'lik bir rcz de öyle böyle gitmiyor yani
|
||
![]() |
||
|
tezgahın onu derken burası bır forum sıtesı burası manav degıl veya sahıbınden de tıcaret yapmıyoruz :)))
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
|
stock bir 265 lik rcz yok sanırım dünyada :D olay mod. ise tr de bir 206 gti war 210 hp. bak o senin araçtan daha dikkat gecer :D
|
||
![]() |
||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
|
yazmadan edemedim s2000 lerin arasında rcz varken kimse s2000 e bakmazmı ? bulunduğun yer peugeot bayii sanırım
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
|
aga adam satıcı işte ne dicek başka subaru impreza wrx sti desem ona bile tırt o araç dicek ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |