|   | 
 | 
| Alt devirlerde cansızlık | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa 12> | 
| Yazar | |
| Üçyüzaltı   1. Vites     18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Üçyüzaltı Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Alt devirlerde cansızlık Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 16:11 | 
| 

Arkadaşlar arabada alt devirlerde cansızlık isteksiz bir gidiş var daha doğrusu gaz yemesi düzgün deil bunu lpg ye  bağlıyordum bugün benzinde kullanınca dikkat ettim benzindede var ama daha az . Arac ya bas gaza ya basma der gibi hareket ediyor   Benzinde daha düzenli ama benzinin hakkınıda  tam vermiyor sanki .Birde lpgde stop ediyor araç Düzenleyen Üçyüzaltı - 13 Kasım 2011 Saat 16:16 | |
|  | |
| taksicicocuk   1. Vites     15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı taksicicocuk Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 16:13 | 
| 
   gaz kelebeğini temizle toprağam çorumun neresindensin
    | |
| 
     2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
     | |
|  | |
| Üçyüzaltı   1. Vites     18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Üçyüzaltı Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 16:15 | 
| 
   Çorum merkez semt olarak gülabibey sizde mi  Çorumlusunuz ? Gaz kelebeğini temizlemiştim ama sökerek deilde sökmeden balata sipreyi tutmuştuk . | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 16:17 | 
| 
   gaz kelebeğini temizlettir birde filtrelerinin değişme zamanı yaklaştıysa (en çok hava filtresinden yapar) en çok onlardan yapar.
    | |
|  | |
| Üçyüzaltı   1. Vites     18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Üçyüzaltı Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 16:19 | 
| 
   Hava filitresini su ve cifle temizlemiştim  ondan sonra bu cansızlık oldu yada bana öyle geldi ama yok yav araba it gibiydi hastalandı aslanım   | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 16:21 | 
| 
   hahahahah  hava filtresine su dokundurulurmu yaw sen ne ettin   | |
|  | |
| Üçyüzaltı   1. Vites     18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Üçyüzaltı Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 16:24 | 
| 
   Su doldursam iyi lehende cifle yıkadım sobanın üstüne koydum iyi parladı   sonra bende dedim bu filitreden hayır gelmez ama bi takalım bakalım dedim , dükkanda iş olmayınca biraz rahattık battı sanırım   | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 16:29 | 
| 
   o hava filtresinin canına okudum diyosun yani   | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 16:31 | 
| 
 çok iyi yaw  +999999 | |
|  | |
| Üçyüzaltı   1. Vites     18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Üçyüzaltı Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 16:33 | 
| 
   Biraz öyle oldu önce temizledim  vay be ne pismiş yağa bak dedim sonra bunlar yağlı kağıt deilmiydi  oldum
  gaz kelebeği deninen parçayı su şekil temizledim   sökmeden yani sökmek lazımmı lpg de stop etme bundan olurmu ? | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 16:41 | 
| 
   süpersin   gaz kelebeğini temizlerken içeri pislik kaçırma yeter. | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 16:41 | 
| 
   fakat o hava filtresini değiştirmen lazım 
    | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 16:42 | 
| 
 +1 | |
|  | |
| Üçyüzaltı   1. Vites     18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Üçyüzaltı Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 16:56 | 
| 
   Filitreyi değiştirecem yarın  bazen pisikopat hareketler yapıyorum    gaz kelebeğinin bu temizliği iyimi yani söküp yeniden temizleyimmi enson fotosu bu | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 17:04 | 
| 
 söküp temizlemek daha iyi yanlışlıkla içeri bişey kaçar falan başın ağrır.bi dahakine pisikopatlık yapıcan zaman bize söyle bari dur diyelim sana   | |
|  | |
| Üçyüzaltı   1. Vites     18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Üçyüzaltı Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 17:17 | 
|  Merak ettim napım filitre yıkasak ne olur die  sati değiştirecedim ondan yaptım , bu aradada filitre tıkanınca ne oluyor anladım araba hakkat çok yakıo 18 kr yakan araba 27 kr yaktı şehir dışında   | |
|  | |
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 17:19 | 
| 
 merak kötüdür; kediyi öldürür elindeki aleti kırmanı sağlar  arabaya çok yaktırır   | |
|  | |
| oguzhandincel   1. Vites     25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı oguzhandincel Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 17:22 | 
| 
   Durmuş tam senin yaptığını Çorum'lu yapmaz durumu olmuş kardeşim :))) Kızmazsın umarım :P  Şaka bi yana harbi niye yıkadın canım hava filitresini :) Zaten 10-15 lira bişey.Yenisini alıp dene kardeşim.Gaz kelebeğini bende temizlemeyi düşünüyorum.Bu ay bi el atayım o işe olmazsa.
    | |
| 
     2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
     | |
|  | |
| Üçyüzaltı   1. Vites     18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Üçyüzaltı Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 17:23 | 
| 
   Acaba filitre değiştirince benim stop olayı dururmu ? 
    | |
|  | |
| Üçyüzaltı   1. Vites     18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Üçyüzaltı Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 17:25 | 
| 

Yenisi 10 -15 tl diye saten meramı giderdim , düşünsene 100 tl olsa denemem  , değiştirmeden önce bi yıkadım işte yannız birşeyi dikkatimi çekti önden gelen borunun içinde pervane şeklinde birşey var borunun içinde , birde yağ vardı . Niye kızıyım  Çorumluyuk heri    Düzenleyen Üçyüzaltı - 13 Kasım 2011 Saat 17:25 | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | Sayfa 12> | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 | Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||