![]() |
|
Piranha Avatar navi araç ses sistemine bağlama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 00:15 |
arkadaşlar araca bağlayıp ses alamadım. Tam olarak ne yapmam gerekiyor ?
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Düzenek hakkında biraz bilgi verseniz
|
|
![]() |
|
benim bildiğim o cihazın ayarlarında bir radyo frekansı giriyorsun ve aracındaki radyoyuda o frekansa ayarlıyorsun sonra navigasyon cihazı üzerinden müzik dinliyorsun.anlıycan bildiğin transmitter olarak kullanıyosun.
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
![]() ![]() ![]() ![]() |
düzenek hakkında ne bilgisi vereyim usb kablo takayım dedim ondan sonuc alamadım. Dediğiniz gibi frekans gibi birşey olsa gerek ama nasıl tam olarak
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
usb den ses aktarımı olacağını sanmam. Eğer navigasyon cihazının 3.5luk ses çıkışı ve teybinizin aux girişi varsa onu erkek-erkek kablo ile bağlayıp öyle ses alırsınız.
Cihazında transmitter özelliği varsa oda o anki sesi radyo sinyallerine çevirir küçük çapta yayın yapar. Bu çakmaktan çalışan player tarzı. Onun içinde önce radyonuzda boş bir frekans bulup sonrada transmitter ayarlarından o frekansı ayarlamalısınız. En önemlisi elektronik bir cihaz en basitinden bir pil bile alsanız klavuzunu inceleyin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
![]() ![]() ![]() ![]() |
cd içinde var kullanım kılavuzuda onunla ugraşamadım. Tam olarak bi anlatım olursa halledebilirim sanırım.
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |