|
|
boya koruma üstüne pasta yapılırmı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
EMRE
2. Vites
03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: boya koruma üstüne pasta yapılırmıGönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 23:34 |
|
araçta 3m boya koruma var yıkatmada sanırsam fırca ile yıkama yapmış yıkamacı ufak tefek yerlerde kılcal cizikler var komple pasta cektirtmek istemiyorum cizigin oldugu yerlere pasta yaptırtsam boya korumasına zarar verirmi ? bu cizikleri nasıl yok etcem boya koruma yaptırtıgım yere gitsem pasta yapmadan ciizkleri yok ederlermi ?
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 23:37 |
|
valla her ikiside olur ama boya korumaya pastanın bir zararının olduğunu sanmıyorum.sanırım pasta boya üzerinde yeni bir katman yapıyor o yüzden en fazla fazladan bir katman olur koruyucuya zarar vermez diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
fexzi
3. Vites
Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 23:45 |
|
bireysel olarak çıkarmak istiyorsanız,temin etme imkanınız varsa eğer meguiars M105 ardından M205 uygulayın...
bunlar olmazsa meguiars ultimate compound işinizi her türlü halleder.
|
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı
1. Vites
18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 23:51 |
|
Pastayı zımpara gibi düşün inceltiyor yeni bir katman oluşturmuyor , bence yapacağın en sağlıklısı işin eğline götürmek olur , boya korumayı yaptırdığın yere götür en uygunu onlar yapar diye düşünüyorum .
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||