![]() |
|
Sökme işlemleri ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 21:31 |
|
Arkadaşlar bir sürü şeye yeltendim ancak bir noktada tıkanıyorun o da sökme!!!
![]() Ne büyük derdim var anlatamam sizlere ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tampon sökme ile ilgili döküman ve resim paylaşıldı hatta 307 SW idi..
forumda arama yaparsanız çıkar. |
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
|
Klima ve kapı kollarını sökmüştüm ben kardeşim. Ucu körelmiş bir meyve bıçağını herhangi bir köşeden içeri sokup zorlarsan çıkıyor. Tornavidayla da yapabilirsin ama iz bırakmamaya dikkat et, çok zorlama, çıkmazsa başka bir köşesinden sok bıçağı.
![]() |
||
Açılın ben tercümanım!
|
||
![]() |
||
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
|
Bu da fexzi abinin bahsettiği konu.
|
||
Açılın ben tercümanım!
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
torpidoyu söktün mü kardeş? en büyük parça o ya ondan korkuyorum daha çok ![]() Düzenleyen ufuk91 - 12 Kasım 2011 Saat 21:52 |
||
![]() |
||
|
206 tamponu da sadece klipsli mi acaba.. Bir de kırılıyomudur klispler çıkarırken? kapı klipsleri ile aynı mı bu klipsler. ne çok soru sordum :D |
||
![]() |
||
|
Torpido derken teybin içinde bulunduğu o göğüs kısmını diyorsan onu da söktüm. Önce üstteki parçayı yukarı doğru iterek çıkarıcaksın. O parçanın altında 2 tane vida var onları sökünce alt tarafı da çıkarıcaksın. Teybi de çıkarman lazım tabi.
Küçük dişler var ama kırılacak cinsten değil,yine de dikkatli ol. ![]() Bu arada senin araç 206,bu linkteki konu daha çok işine yarar, 206 arka tampon kuşağı sökümü.
|
||
Açılın ben tercümanım!
|
||
![]() |
||
|
çok teşekkür ederim dostum. Peki seni yakalamışken şunu da sorayım sen bu parçaları söküp ne yaptın kapladın mı boyadın mı? o konuda da bilgi alayım :)) |
||
![]() |
||
|
Rica ederim kardeşim. Ben boyamaya niyetlenip sökmüştüm önce ama sonra vazgeçip karbon kapladım. Göğüste çok hoş duruyor karboni tavsiye ederim.
![]() Eski aracıma yapmıştım bunları,yeni araca da yapmak istiyorum ama boya ve döşemeler çok uyumlu duruyor,o yüzden pek yanaşmıyorum.
|
||
Açılın ben tercümanım!
|
||
![]() |
||
|
ben de şu an karbon kaplamaya iyiden iyiye niyetlendim hangi renk karbon kapladın kardeşim? Beyaz karbon buldum hem gri görüntüyü hem karbon isteğimi karşılıyo öyle bir şey mi yapsam acaba ![]() |
||
![]() |
||
|
Ben şu aşağıda resmini koyduğumla kapladım. Beyaz karbon da hoş görünüyor
![]() O boyutlar yeter muhtemelen, 3M olanlar da galiba kabartmalı oluyor, benim kapladığım dümdüz bir folyoydu, galiba en dandik olanı. ![]() Bir de aklında bulunsun, kapladıktan sonra içerde hava baloncuğu kaldıysa ve çıkartamıyosan kaplamayı geri sökme, iğne ile hafifçe del ordan çıkıyo hava. Sırf bu yüzden defalarca sök çıkar yapmıştım.
![]() |
||
Açılın ben tercümanım!
|
||
![]() |
||
|
resim yok hocam nerdeki resim ![]() ya 3 tane seçeneğim var siyah gri ve beyaz ama kararsız kaldım. Sabrım vardır, hele konu arabamsa herşeyi yaparım ![]() |
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kapı kolu nasıl cıkıyor bıcıkla kastırıp cıkıyor mu yaa. elımızde kalmasın:S
|
||
![]() |
||
|
Pardon eklemeyi unutmuşum.
![]() ![]() Yeditepely abi benim anlattığım kapının içerdeki kolunun çerçevesi. Dışardakini hiç denemedim, boyayı falan çizeriz mazallah.
![]() |
||
Açılın ben tercümanım!
|
||
![]() |
||
|
tamam hocam siz siyah olanla kaplamışsınız, bi değişiklik yapıp gri alacağım ilk olarak, neyse ya beğenmessem siyahını da alırım 10 liralık malzeme çok dokunmaz sanırım, gri olanla da iphone falan kaplarım ya da laptop'umu kaplarım ![]() ![]() Düzenleyen ufuk91 - 12 Kasım 2011 Saat 23:07 |
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
anladım sımdı kardesım :) bende dısardakını sanmıstım:))) tskler bılgılendırdıgın ıcın
|
||
![]() |
||
|
aynı gri karbonla dış kapıyı da mı kaplasam ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |