Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Modifiye ve Tuning Bilgileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sökme işlemleri !
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sökme işlemleri !

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ufuk91 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
30 - Ocak - 1991

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ufuk91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sökme işlemleri !
    Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 21:31
Arkadaşlar bir sürü şeye yeltendim ancak bir noktada tıkanıyorun o da sökme!!! Kahkaha Farlarımı söküp içlerini temizlemem gerek "sökemiyorum"! içerde klima çerçeveleri torpido, kapı kolu çerçevelerini kaplıycam "sökemiyorum"! dışarda kapı ve tampon çıtalarını karbon kaplıcam "sökemiyorum"! ve son olarak ön ve arka logonun siyah plastik kısımlarını spreyle kırmızıya boyucam "sökemiyorum"!

Ne büyük derdim var anlatamam sizlereSırıtma Sırıtma Sırıtma Bunların resimli videolu şemalı artık ne varsa her türlü gösterimlerini aradım bulamadım yardım edin Wall
Yukarı Dön
fexzi Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fexzi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 21:42
tampon sökme ile ilgili döküman ve resim paylaşıldı hatta 307 SW idi..

forumda arama yaparsanız çıkar.

2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp
Yukarı Dön
Selo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Ekim - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Selo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 21:49
Klima ve kapı kollarını sökmüştüm ben kardeşim. Ucu körelmiş bir meyve bıçağını herhangi bir köşeden içeri sokup zorlarsan çıkıyor. Tornavidayla da yapabilirsin ama iz bırakmamaya dikkat et, çok zorlama, çıkmazsa başka bir köşesinden sok bıçağı. Sırıtma
Açılın ben tercümanım!
Yukarı Dön
Selo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Ekim - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Selo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 21:51
Açılın ben tercümanım!
Yukarı Dön
ufuk91 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
30 - Ocak - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ufuk91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 21:51
Orjinalini yazan: Selo Selo Yazdı:

Klima ve kapı kollarını sökmüştüm ben kardeşim. Ucu körelmiş bir meyve bıçağını herhangi bir köşeden içeri sokup zorlarsan çıkıyor. Tornavidayla da yapabilirsin ama iz bırakmamaya dikkat et, çok zorlama, çıkmazsa başka bir köşesinden sok bıçağı. Sırıtma

torpidoyu söktün mü kardeş? en büyük parça o ya ondan korkuyorum daha çok Sırıtma o bahsettiğin parçalarda klips vs yok dimi kırılabilecek?

Düzenleyen ufuk91 - 12 Kasım 2011 Saat 21:52
Yukarı Dön
ufuk91 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
30 - Ocak - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ufuk91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 21:55
Orjinalini yazan: fexzi fexzi Yazdı:

tampon sökme ile ilgili döküman ve resim paylaşıldı hatta 307 SW idi..

forumda arama yaparsanız çıkar.

206 tamponu da sadece klipsli mi acaba.. Bir de kırılıyomudur klispler çıkarırken? kapı klipsleri ile aynı mı bu klipsler. ne çok soru sordum :D
Yukarı Dön
Selo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Ekim - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Selo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 21:56
Torpido derken teybin içinde bulunduğu o göğüs kısmını diyorsan onu da söktüm. Önce üstteki parçayı yukarı doğru iterek çıkarıcaksın. O parçanın altında 2 tane vida var onları sökünce alt tarafı da çıkarıcaksın. Teybi de çıkarman lazım tabi.

Küçük dişler var ama kırılacak cinsten değil,yine de dikkatli ol.Göz Kırpma

Bu arada senin araç 206,bu linkteki konu daha çok işine yarar, 206 arka tampon kuşağı sökümü.
Açılın ben tercümanım!
Yukarı Dön
ufuk91 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
30 - Ocak - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ufuk91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 22:01

Torpido derken teybin içinde bulunduğu o göğüs kısmını diyorsan onu da söktüm. Önce üstteki parçayı yukarı doğru iterek çıkarıcaksın. O parçanın altında 2 tane vida var onları sökünce alt tarafı da çıkarıcaksın. Teybi de çıkarman lazım tabi.

Küçük dişler var ama kırılacak cinsten değil,yine de dikkatli ol.Göz Kırpma

Bu arada senin araç 206,bu linkteki konu daha çok işine yarar, 206 arka tampon kuşağı sökümü.

çok teşekkür ederim dostum. Peki seni yakalamışken şunu da sorayım sen bu parçaları söküp ne yaptın kapladın mı boyadın mı? o konuda da bilgi alayım :))
Yukarı Dön
Selo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Ekim - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Selo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 22:12
Rica ederim kardeşim. Ben boyamaya niyetlenip sökmüştüm önce ama sonra vazgeçip karbon kapladım. Göğüste çok hoş duruyor karboni tavsiye ederim.Cool
Eski aracıma yapmıştım bunları,yeni araca da yapmak istiyorum ama boya ve döşemeler çok uyumlu duruyor,o yüzden pek yanaşmıyorum.
Açılın ben tercümanım!
Yukarı Dön
ufuk91 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
30 - Ocak - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ufuk91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 22:16

Rica ederim kardeşim. Ben boyamaya niyetlenip sökmüştüm önce ama sonra vazgeçip karbon kapladım. Göğüste çok hoş duruyor karboni tavsiye ederim.Cool
Eski aracıma yapmıştım bunları,yeni araca da yapmak istiyorum ama boya ve döşemeler çok uyumlu duruyor,o yüzden pek yanaşmıyorum.

ben de şu an karbon kaplamaya iyiden iyiye niyetlendim hangi renk karbon kapladın kardeşim? Beyaz karbon buldum hem gri görüntüyü hem karbon isteğimi karşılıyo öyle bir şey mi yapsam acaba Ouch Peki uygulaması zor oldu mu ne kadar zamanınızı ve ne kadar folyoyu kullandınız? şu an nette 127*50 satılanlar var 10 lira falan 3M özellikle dikkat ettim bunlar yeter mi daha alayımmı?
Yukarı Dön
Selo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Ekim - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Selo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 22:30
Ben şu aşağıda resmini koyduğumla kapladım. Beyaz karbon da hoş görünüyorThumbs Up Uygulaması çok da zor değil ama dikkat ve sabır istiyor.Çok iyi ısıtan bi fön makinesi şart. Yaklaşık 3-4 saatte kapladım ben yavaş yavaş.
O boyutlar yeter muhtemelen, 3M olanlar da galiba kabartmalı oluyor, benim kapladığım dümdüz bir folyoydu, galiba en dandik olanı.Sırıtma

Bir de aklında bulunsun, kapladıktan sonra içerde hava baloncuğu kaldıysa ve çıkartamıyosan kaplamayı geri sökme, iğne ile hafifçe del ordan çıkıyo hava. Sırf bu yüzden defalarca sök çıkar yapmıştım.Sırıtma
Açılın ben tercümanım!
Yukarı Dön
ufuk91 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
30 - Ocak - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ufuk91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 22:34

Ben şu aşağıda resmini koyduğumla kapladım. Beyaz karbon da hoş görünüyorThumbs Up Uygulaması çok da zor değil ama dikkat ve sabır istiyor.Çok iyi ısıtan bi fön makinesi şart. Yaklaşık 3-4 saatte kapladım ben yavaş yavaş.
O boyutlar yeter muhtemelen, 3M olanlar da galiba kabartmalı oluyor, benim kapladığım dümdüz bir folyoydu, galiba en dandik olanı.Sırıtma

Bir de aklında bulunsun, kapladıktan sonra içerde hava baloncuğu kaldıysa ve çıkartamıyosan kaplamayı geri sökme, iğne ile hafifçe del ordan çıkıyo hava. Sırf bu yüzden defalarca sök çıkar yapmıştım.Sırıtma

resim yok hocam nerdeki resim Kahkaha

ya 3 tane seçeneğim var siyah gri ve beyaz ama kararsız kaldım. Sabrım vardır, hele konu arabamsa herşeyi yaparım Sırıtma tavsiye için de teşekkürler :)
Yukarı Dön
yeditepely Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yeditepely Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 22:38
kapı kolu nasıl cıkıyor bıcıkla kastırıp cıkıyor mu yaa. elımızde kalmasın:S
Yukarı Dön
Selo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Ekim - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Selo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 22:57
Pardon eklemeyi unutmuşum.Sırıtma Şuydu; 

Yeditepely abi benim anlattığım kapının içerdeki kolunun çerçevesi. Dışardakini hiç denemedim, boyayı falan çizeriz mazallah.Ouch
Açılın ben tercümanım!
Yukarı Dön
ufuk91 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
30 - Ocak - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ufuk91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 23:06

Yeditepely abi benim anlattığım kapının içerdeki kolunun çerçevesi. Dışardakini hiç denemedim, boyayı falan çizeriz mazallah.Ouch

tamam hocam siz siyah olanla kaplamışsınız, bi değişiklik yapıp gri alacağım ilk olarak, neyse ya beğenmessem siyahını da alırım 10 liralık malzeme çok dokunmaz sanırım, gri olanla da iphone falan kaplarım ya da laptop'umu kaplarım Kahkaha Kahkaha

Düzenleyen ufuk91 - 12 Kasım 2011 Saat 23:07
Yukarı Dön
yeditepely Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yeditepely Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 23:21

anladım sımdı kardesım :) bende dısardakını sanmıstım:))) tskler bılgılendırdıgın ıcın
Yukarı Dön
ufuk91 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
30 - Ocak - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ufuk91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 23:22
Orjinalini yazan: yeditepely yeditepely Yazdı:

anladım sımdı kardesım :) bende dısardakını sanmıstım:))) tskler bılgılendırdıgın ıcın

aynı gri karbonla dış kapıyı da mı kaplasam Dil Çıkarma kaplar bi bakarım beğenmezsem sökerim Sırıtma Sırıtma Gerçi kapı kolunu sökmeden kaplayabilirmiyim acaba bilmiyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 30 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 311 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 34107 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 103377 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 569 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 29931 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 53111 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1066 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 16831 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 576 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 430 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 386 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16919 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 1059 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 520 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3898 14 Buketstlmş
konu icon Maf Sensörü 4 kablonun voltaj degerleri son mesaja git 983 0 tulpar737
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 3180 1 Saido26
konu icon Uzaktan kumanda ile cam kapanma sorunu son mesaja git 34647 27 Muhammed1983
konu icon 508 Otomatik Park son mesaja git 1981 0 tayfuny1
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 APRIL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 4
serdarcan34 3
Westbornova 1
Samet.akky 1
aziz271 1
kralbaba22 1
by_bozkurt 1
Hasan7478 1
Fatih4624 1
Mehmetx 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English