![]() |
|
ıspartaya geldım :)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2012 Saat 12:47 |
||
ben anlamayıroum bu işi lpg 1.6 tl ilkende millet 12-14 krş yakıyor lpg olmuş 2.6 hala ynı yakıtı yakıyorsunuz hiç inandırcı gelmedi senin araç normalde ş.ler arası 17-18 krş ş.içi de 22-23 krşun altında yakamaz araç bide dolu diyorsunuz :D :D
Düzenleyen C@GL@R - 27 Şubat 2012 Saat 12:48 |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
yalıt degerlerımı depo bosalıyor dıbıne kadar yola cıkarken fulluyorum sonra yolda tekrar bıtıyor yıne fulluyorum bıtısle fınıs arasında bosla baslıyorum bosla bıtırıytorum.. yanı tokatta cıkarken full yaptım ıspartaya 20 km kala yanı 860 km yol aldıgımda depom gene bostu.hala bos :))))
|
|||
![]() |
|||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
||
satılık 206 dizeeeeeeelll
![]() abi az yaksın sorun çıkarmasın die gittik fazla para verip dizelini aldık,millet lpg ile neredeyse bedavaya dolaşıyomuş hatamı ettik naaptık..yazlık komşumda lpgli 307 ile 140kuruş yakıyomuş..helal vallaa...ya babam çok zengin yada bende dizeli satıp tüplü alıcam :) |
|||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|||
![]() |
|||
||
Yok toprağım neden saçma gelsin. Senin kullanımın önemli. Bir önceki aracında da otomatik vites olmasına rağmen güzel değerler yakalıyordun.
Her halükarda gayet güzel yaktırmışsın.
Acaba 307 yi satıp 206 mı alsam |
|||
![]() |
|||
||
123.000 tl dersen senin araba dünyaları yakmış o zaman:) 123 tl ise tamam :) hesaba göre 0.14 krş yakmış buda gerçekten takdir toplayacak bi durum. bide şunu sorayım ölçümü yaparken dolu depoyla başlayıp yolu tamamladığınızda tekrar depoyu doldurdunuz değilmi?
|
|||
![]() |
|||
||
hesapladıgınız zaman gercekten sacma gelıyor farkındayım tokatta opetten 28 lıtre gaz aldım sonra ankara petrol ofısınden 27 lıtre gaz aldım tokatta gaz 2.400 ankarada gaz 2.100 yanı depomda gazım yoktu yola cıkarken ve ben gaz bıtmeden hayatta aracıma gaz almam kı bır depo ıle ortalma ne kadar gıttım bılıyım dıye.evet sonuc olarak rakamlar cok sacma hatta ınanılmyacak rakamlar ama yanımda kardesımde vardı onun kartı ıle gaz aldım toplamda alınna gaz tl sı 123.900 tl yapıyor aracta tek lamba yanıyor ben onun ıcını 10 tl az soledım hadı onuda yok sayalım yanı aracım 123.900 tl ile 860 km yol yaptı :)))
|
|||
![]() |
|||
||
Toprağım senin hesapta hata olmasın. Senin aracının şehirler arası ortalama yakıt tüketimi 5,6 diye biliyorum. 1.6 16v 110 bglik 206 ların tüketim değerleri 5.6-5.8 arasında değişiyor. kaynak: http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=5250 Sen ortalama 100 km için 5,5 tüketmiş olsan, toplamda 860 km için 47,3 lt benzin tüketmen gerekir. LPG tüketimi benzin tüketiminden %15-20 daha fazladır. O da %15 olarak hesaplasak 7 litre civarında yapar. Yani senin LPG tüketimin 54,3 litre civarında olmalı. 110 liraya 54 litre LPG almışsın. Yani senin aldığın LPG nin fiyatı 2.03 falan oluyor ki bu fiyata LPG yi iyi bulmuşsun. Normalde LPG fiyatları 2,3 ile 2,4 lira arasında değişiyor. Öyle sanıyorum ki senin depoda 20-25 liralık kadar LPG önceden varmış hesaba katmayı unutmuşsun. Neticede gayet güzel bir yakıt değeri yakalamışsın. Benim yaptığım hesap varsayımlar üzerine olduğu için doğru olmayabilir. En doğru hesabı direksiyonu tutan bilir. Tebrikler. Düzenleyen kapagan - 13 Kasım 2011 Saat 02:10 |
|||
![]() |
|||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
0,12 krs yapıyor km de imkansıza yakın :)
|
|||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|||
![]() |
|||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
||
abi maşallah yaa...bu nasıl değer böle bu devirde..
satılık 206 dizeeeeeeelll :D bu günlerde bu espriyi çok yapar oldum satıcam bu gidişle.. |
|||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|||
![]() |
|||
||
walla harika benim araba imkan yok böle yakmaz herhalde maşallah diyelim nazar değmesin
|
|||
![]() |
|||
||
vallaha hemaz yaktı hemde ne elma dag ne baska dag 5 den asaga cekmedım 90 la cıktım gectım :))
|
|||
![]() |
|||
||
ne güzel abi :) keşke benim arabamda az yaksaa
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaslar bugun sabah 9 da yola cıktım benım duldul ıle araba agzına kadar koltuk bagaj full bır sekılde ortalama hız 95 olacak sekılde 860 km yolu 110tl lpg ıle aldım cok mutluyum duldulum az mı yakıyor neee :)))
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |