![]() |
|
dolandırıcılar okıyun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fani34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 15:11 |
i arkadaşımın konusunu açıyorum siteye Alıntıdır! :
Şirkette birlikte çalıştığım arkadaşım askere gideceği için megane II sini satılığa çıkardı ve biriyle anlaştı. Alıcak kişi Polis memuru polis sandığından para çekebilmesi için aracın satışının yapılması gerektiğini söyleyip bizim elemanı kandırıyor ve ardından notere gidiyorlar orada arcın tutarı olan 19.800TL lik bir senet veriyor ve akşam mesai bitiminde sandıkdan para gelir bende sana öder seneti alırım diyerek satışı alıyor. Bizim eleman bir sevinç geldi şirkete hayırlı olsun dedim ardından parayı ne yapdın dedim ve senet aldım diyince sövmeye başladım ve ardındada teselliye akşama netten araca baktığımda quote: İH.TEDBİR (T) Manavgat 2. Asliye Hukuk Mahkemesi 17/06/2011 bu şekilde bir yazı gördüm adamı arıyoruz fakat ulaşabilene aşk olsun. dün ve bugün ise quote: HACİZLİ(H) Ankara 25. İcra Dairesi 21/06/2011 HACİZLİ(H) Kırşehir 1. İcra Dairesi 22/06/2011 HACİZLİ(H) Kırşehir 1. İcra Dairesi 22/06/2011 bunlarda eklendi aracın üzerine. Aracı alan kişinin sicil numarası tc numarasını bilmekteyiz. Aynı şekilde kefilinde tc numarasını bilmekteyiz yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır? Bu arada aracı almaya q7 ile gelmişler onunda plakası var elimizde plakadan adrese ulaşabilirmiyiz? Edit: Arkadaşın ilk aracı ve ilk satışı Giden aracın plakası 06 AD 6893 Dolandıran: fatih AKSAKal Sicil: 265536 Tc kimlik: 595 751 79536 Kefil Ali AYDOĞAN Tc kimlik: 215 633 21104 Aracı almaya gelirken kullandıkları aracın plakası 06 vms 37 bu kişilerden ali aydoğan renta car şirketlerinden kiraladığı araçları oto galerilerine satarken yakalandı ortağı eski polis fatih aksakal kaçtı bu şahıslara karşı dikkat edelim arakdaşalar konuyu burdan görebilirsiniz |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun dünyanın çivisi çıkmış valla...
|
|
![]() |
|
çok geçmiş olsun bu gibi durumlarda çok tedbirli olmak gerek...
|
|
![]() |
|
Cüneyt ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1990 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
senetle arabmı satılır kardeş yav ben 12,500 e sattım arabyı 7 milyarını aldım yine vermedim yarın gel al dedim adama ölümlü kalımlı dünya kimseye güvenileceği kalmamış
|
|
2004 // 206 1,4xt 16V 90bg Benzinli Full
Şehitkamil/G.Antep |
|
![]() |
|
Allah kökünün dibine peynir suyu döksün adi heriflerin.İnşallah arkadaşın parasını kurtarır.Rabbim yardımcısı olsun
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yemeden gidesiceler , arabayı senete güvenip satılırmı ben parayı 3 sefer saydıktan sonra imzayım atmıştım .Olan olmuş gecmiş olsun umarım adamı bulursunuz polise başvurun. Birtane sahte ilan verebilirsiniz adres farklı araba farklı senet karşılığı satılacaktır die belki adam görünce atlar ilana
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Tc kimlik varsa polis bulur bulması lazım
![]() |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
bulsa neyini alcak ne kanıtlıycan herşeyi usulunde yapmış adam :S
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Senet falan hiç bişe ifade etmiyor mu ? Adam harbiden minareyi çalmadan kılıfı hazırlamış vay .......
|
|
![]() |
|
Mantıklı bir fikir ama çok ta açık olur böyle. Bu işle uğraşan kişiler böyle yemlere atlamaz. Vade imkanı belki daha çekici olabilir. |
|
![]() |
|
Cüneyt ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1990 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
seneti mafyaya ver vursun yesinler birbirlerini gerçi iti iti tanır diye söz var elden bişey gelmez
|
|
2004 // 206 1,4xt 16V 90bg Benzinli Full
Şehitkamil/G.Antep |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Seneti polis alamıyor mu ? ben bunu anlamadım hiç senedinen işim olmayınca
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
tc kimlik no var. polis hemen bulur. yalnız satan adam da çok acemiymiş. insan tc kimlik nosunu verip de dolandırıcılık yaparmı yahu.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Böyle bir takım olaylar duyuyorum etraftan araç para verilir alınır para alınır satılırrr..en güzeli.
|
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Çok geçmiş olsun, ayrıca uyarı için teşekkürler.
Buyrun bu da dolandırıcı p.ştun facebook hesabı.
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
geçmiş olsun arkadaşa, neler neler oluyor dünyada baksana şu işe
|
|
![]() |
|
911 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2011 Konum: İst - Güngören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
cok gecmiş olsun ama kurban oldugum senetle arabamı veririlir..
|
|
![]() |
|
aliserhanuyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliserhanuyar
Çok geçmiş olsun, benimde başıma geldi ev üzerine ama.
Hiç vakit geçirmeden senedi avukata versinler, eğer tc'ler doğru ise adamın yada kefilin üzerinde herhangi bir mülk araba falan varsa, alırlar. Biraz uzun bir süreç ama vakit geçirmemek lazım. Bir an önce avukatla görüşsün arkadaşın. Birde polis arkadaşınız varsa tc'den adamın secelesini çıkarsın, adres, nüfus bilgisi falan. Avukat bunlarla uğraşırsa uzuyor çünkü olay, bilgi elinde olursa işlemler daha hızlı oluyor. Düzenleyen aliserhanuyar - 13 Kasım 2011 Saat 10:53 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |