![]() |
|
307 kalorifer fanı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmet_2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 12:57 |
Kalorifer fanının 2. kademesi çalışmıyor. Fanı ve rezistansı nasıl sökebilirim? Ön konsolu sökmek icab eder mi? Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.
|
|
MEHMET
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: Hoşgeldin de birde kendini tanıtırsan süper olacak.. Kurallar gereği. |
|
![]() |
|
mehmet_2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yok mu?
|
|
MEHMET
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
dostum önce yukarıdaki bilgiler ışığında kendini tanıtırsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz çünki 307nin bir çok modeli ve iki ayrı kasası var buna göre dijitalmi analogmu ayrıda aracın kaç model dizelmi benzinlimi bunları öğrenirsek daha yardımcı oluruz.
hoş geldin.
|
|
![]() |
|
2004 307 1.6 xr benzinli analog
|
|
MEHMET
|
|
![]() |
|
kendimi tanıttım da acemilikten konu balığı olarak açtım mehmet
|
|
MEHMET
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |