![]() |
|
herkesin görüşünü bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 12:46 |
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
foto olmadı anlamadım bende :S link vereyim
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınızın dışı stock haldeyse sadece tampon olcaksa abartı duracağını düşünüyorum..ama angel far yan marşpiyel siyah tavan gibi ekstralarla birlikte güzel durur.
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
malesef ses sistemi full var agzına kadar dolu ama dışı stok yan marşpiyellerle sadece ön alsam galiba olur gibime geliyor ama bilemiyorum plakamıda karbon kaplatacagım ufak tefek birşeyler yapıyorum tabiki az çok
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
madem fiyatı bu kadar uygun,ön arka tampon +yay+jant tercihen bi angel mercekli far 'tamamdır' dedirtir.
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
orjinalden şaşma.
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Gayet hoş.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
bende orjinal seviyorum fakat sisli bir tampon almam lazım almışken bu tamponun plakalıgına kadar bayıldım sadece kenarları biraz dışarıda gibi geliyor orası da biraz içten olmuş olsa tam gözümü karartacam ama ondan emin olmayorum |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
ama bir dışa dönük jantla harika durur du ya :( şu paranın gözü kör olsun jantlarda deli para
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kardeş bence ön arka tampon için fiyat çok çok iyi 500-600 sadece ön yapıyorlar unutma araçtada gayet hoş olur sadece ön ve marşpiel yaptırırsan araba yarım görünür ya sadece ön tampon tak yada takım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
fiyatı 2 sine şuan yıl sonu indirimi gibisinden 280 tl diyor beyefendi fiyat ucuz yorumlara baktım 7 de 7 hepside tampon body kit felan sipariş üzerine yapıp gönderiyorlarmış ulan koca adanada böyle yerler yok heryerde var anlamıyorum yahu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
kafaya taktım ay sonu ön tamponu alacagım ne olursa olsun kadere kırkbeş |
|
![]() |
|
dediğim gibi sadece ön takarsan abest olmaz ama yarım olursa göze batar...
bence imkanın varsa arka tamponuda al derim beğenmezsen takmazsın ama arabayı satarken + puan olur...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
arkayıda alırım almasına da marbiyel de lazım olacak bu sefer üstüne jantsız berbat durur gibi geliyor sac jant var çünkü
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
görüntüsü harika ama bence olmuşken tam olsun ön arka tak birde güzel bir marşbiyel yaptır oldummu tam olsun
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
:D jantıda hediye edecek adam lazım :D yoksa arka olsa bile güzel durmaz gibi geliyor sadece ön resimdeki arabaya yakışmış ama oda makine valla
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bitane ralli sislerin taktır aracı hiç bozma
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |