![]() |
|
206 gti antifiriz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 11:25 |
Arkadaşlar herkese merhaba, aracıma antifiriz koymam gerekiyo, radyatörün içindeki suyu komple nasıl boşaltırım? motora giden su borusunu sökerek mi? yoksa radyatörün yanlarında varmı musluk gibi bişi?
|
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim arabada karbüratörün sol alt tarafında musluk gibi bişey var oradan su boşalıyor muhtemelen seninkide öyledir diye tahmin ediyorum ama en sağlıklısı git bir yere usta değiştirsin hava yapma olasılı var hepsini boşaltıktan sonra...
|
|
![]() |
|
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
![]() ![]() ![]() ![]() |
eyvallah kardeşim öyle bari yapaılm riske girmeye gerek yok |
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
antifirizi koydururken usta bu daha ucuz desede siz en kalitelisini kullanın.benim arabanın antifirizi kırmızı sizinkide kırmızıysa sakın yeşil antifiriz koymayın .
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu antifiriz öncesi benim araba komple su çıktı
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
sanayiye gitmeye üşendim, ![]() |
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
![]() |
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |