![]() |
|
mono anfi yardımı... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2011 Saat 22:34 |
arkadaslar dun elıme infinity kappa marka 30cm 2. el sub gectı.uzerınde yazan 120.1SE.bunu bıraz arastırdım ve 1200 watt 300 rms gucunde oldugunu oğrendım.
ben araca sadece mono anfi baglamak ve bı takım 16cm mid ıstıyorum.agırlıgım sadece bass cunku.stereo anfı ıstemıyorum.ınternette arastırdıgım mono anfılerden hıcbırsey anlamadım.ben sımdı bu subba kaclık anfı baglarsam zorlanmaz.oyle kıckerl7 ,38lıkler falan dusunmuyorum.ilerde arıza olsada alacagım yıne 30luk aynı gucte olacak. sızler bana su anfı zorlanmadan rahatlıkla goturur bu cıhazı dersınız.ornegın soundmagus dıye mono cıkıslı bır anfı gordum. dk600 ve fıyatı 213 tl.bu nasıl bır markadır.bana ne onerırsınız.lutfen cok yuksek wattlık anfı onermeyın arkadaslar.arabaya 3 4 tane sub baglamak nıyetınde degılım.bır tane sub kaldıracak ucuz ve kalıtelı bır anfı onerısı ıstıyorum.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla ses sisteminden hiç anlamadığım için bende bişeyler yapıcağım zaman teypçi arkadaşım var ona gidiyorum yardımcı olamadım ama kusura bakma
![]() |
|
![]() |
|
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet abim bende senin gibi istiyorum sadece bass + mono anfi idare eder de bi mid takımı tamamdır. bi Subu seçebilsem :)
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |