![]() |
|
yine yeniden kayış sesi:) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2011 Saat 20:36 |
|
arkadaşlar geçenlerde pudra yöntemiyle kayış sesini çözmüştük yalnız bugun aşırı derecede kayış sesi aldım arabada. 3 gündür araba hiç çalışmadı sıcaklık 3 ile 10 derece arasında değişiyor bide yağmur yağdı bugun bunların etkisi olmuşmudur bu kadar ses artmasına açıkçası korktum öle bi ses geldi ki dedim kayış kopacak herhalde :)
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Soğuyunca sertleşmiştir kayış. Belki etkisi olabilir.
|
||
![]() |
||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benim ses kendi kendine kesildi, acaba kayış mı koptu ondan ses çıkmıyor
![]() |
||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
||
![]() |
||
|
ahahaha
![]() |
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Geçmiş olsun kardeşim bi kurtulamadın şu sesten :)) kayışı kes olsun bitsin ya
![]() |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
buradan yetkililere sesleniyorum kayışsız araba yapsınlar:) bugun bide arabayı satın aldığım adamı gördüm triger olayını sordum ben herseyini değiştirdim o ses gene kesilmedi ben aldığımdada vardı demek hala var ha dedi güldük beraber:) satarsam günün birinde çok yanık kayış sesi var diyecem alacak olan kişiye:)
işin gırgırı bir yerde artık vazgeçtim kayış sesinden bakalım ne olacak:) |
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
kayışa abart eksoz tak iyi sarar
![]() |
||
![]() |
||
|
hatasız pug olmaz deyip hatalarıyla sevecez artık bunları ne yapalım :) |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
bende hasan kardeşimin bahsettiğinden yola çıkıp pudra döktüm 2 gün ses çıkmadı arabadan ama bugun ![]() ![]() harbiden eski haline gelsin benim için kafi ne yapacağım bilmiyorum....
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Bu öten v kayısı ise değiştirin pahalımıki ?
|
||
![]() |
||
|
hocam kayış pahalı değilde kesmiyor ki sesi bendeki kayış zaten yeni değişmiş anlamadık nedir bu işin özü ama şunu anladık demekki pudranın yan etkileri var hocam :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
![]() ![]() ![]() |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
prospektüsü de okudum ama kayışla ilgili bişey yoktu ki olsa dökmezdik vallaha :) her neyse artık müsait bi vakitte kendim açıp bakacam :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Gerginlikle alakalıdır die düşünüyorum sıcakta genleşir ses yapar soğukta büzüşür ses yapar , gerginliği iyi ayarlanmalı sanırım . Benim v kayısının orda gergi bilyesiydi sanırım öyle bişe değişti bir süre ses yapmıştı gıy gıy gıcık bişe .
|
||
![]() |
||
emin08 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2011 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
|
kayışın takıldığı ve hareket ilettiği kasnakları kontrol ettirdiniz mi? Kayış ve kasnak birbirine paralel değilse veya kasnak düz dönmüyorsa kaçırma yapabilir diye düşünüyorum.
|
||
Peugeot Partner 2.0HDI (2005)
|
||
![]() |
||
|
ustaya da gösterdik servise de götürdük bişey yapamadılar en son ustanın biri pudra döktü burda başka bi arkadaş ta tavsiye etmişti dökdük 2 gün ses hiç çıkmadı sonra sesin maşallahı var,
acaba bizim araba pudra bağımlısı olduda pudra mı istiyor bilemedim :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Sabah kontağa basınca pudra bul bana sahibbbb... demesin
![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |