![]() |
|
yine yeniden kayış sesi:) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2011 Saat 20:36 |
|
arkadaşlar geçenlerde pudra yöntemiyle kayış sesini çözmüştük yalnız bugun aşırı derecede kayış sesi aldım arabada. 3 gündür araba hiç çalışmadı sıcaklık 3 ile 10 derece arasında değişiyor bide yağmur yağdı bugun bunların etkisi olmuşmudur bu kadar ses artmasına açıkçası korktum öle bi ses geldi ki dedim kayış kopacak herhalde :)
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Soğuyunca sertleşmiştir kayış. Belki etkisi olabilir.
|
||
![]() |
||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benim ses kendi kendine kesildi, acaba kayış mı koptu ondan ses çıkmıyor
![]() |
||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
||
![]() |
||
|
ahahaha
![]() |
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Geçmiş olsun kardeşim bi kurtulamadın şu sesten :)) kayışı kes olsun bitsin ya
![]() |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
buradan yetkililere sesleniyorum kayışsız araba yapsınlar:) bugun bide arabayı satın aldığım adamı gördüm triger olayını sordum ben herseyini değiştirdim o ses gene kesilmedi ben aldığımdada vardı demek hala var ha dedi güldük beraber:) satarsam günün birinde çok yanık kayış sesi var diyecem alacak olan kişiye:)
işin gırgırı bir yerde artık vazgeçtim kayış sesinden bakalım ne olacak:) |
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
kayışa abart eksoz tak iyi sarar
![]() |
||
![]() |
||
|
hatasız pug olmaz deyip hatalarıyla sevecez artık bunları ne yapalım :) |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
bende hasan kardeşimin bahsettiğinden yola çıkıp pudra döktüm 2 gün ses çıkmadı arabadan ama bugun ![]() ![]() harbiden eski haline gelsin benim için kafi ne yapacağım bilmiyorum....
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Bu öten v kayısı ise değiştirin pahalımıki ?
|
||
![]() |
||
|
hocam kayış pahalı değilde kesmiyor ki sesi bendeki kayış zaten yeni değişmiş anlamadık nedir bu işin özü ama şunu anladık demekki pudranın yan etkileri var hocam :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
![]() ![]() ![]() |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
prospektüsü de okudum ama kayışla ilgili bişey yoktu ki olsa dökmezdik vallaha :) her neyse artık müsait bi vakitte kendim açıp bakacam :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Gerginlikle alakalıdır die düşünüyorum sıcakta genleşir ses yapar soğukta büzüşür ses yapar , gerginliği iyi ayarlanmalı sanırım . Benim v kayısının orda gergi bilyesiydi sanırım öyle bişe değişti bir süre ses yapmıştı gıy gıy gıcık bişe .
|
||
![]() |
||
emin08 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2011 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
|
kayışın takıldığı ve hareket ilettiği kasnakları kontrol ettirdiniz mi? Kayış ve kasnak birbirine paralel değilse veya kasnak düz dönmüyorsa kaçırma yapabilir diye düşünüyorum.
|
||
Peugeot Partner 2.0HDI (2005)
|
||
![]() |
||
|
ustaya da gösterdik servise de götürdük bişey yapamadılar en son ustanın biri pudra döktü burda başka bi arkadaş ta tavsiye etmişti dökdük 2 gün ses hiç çıkmadı sonra sesin maşallahı var,
acaba bizim araba pudra bağımlısı olduda pudra mı istiyor bilemedim :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Sabah kontağa basınca pudra bul bana sahibbbb... demesin
![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |