![]() |
|
good year lastik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 00:51 |
zaten petlas maxsıs starmax v.s bunların hepsi aynı firmaya baglı dikkat ederseniz desenlerde aynı kullanıyo sadece üzerindeki marka degişik ama bence en ideali starmax hem ucuz hem fiyatına göre iyi lastik |
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya ben napıcam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kumho nun kh15 yada kh17 sini tavsiye ederim hem kalideki hem uygun tanesi 110 tl civari...
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 tane maxis 360 tl ye aldım , peşin fiyatına taksitle
![]() |
|
![]() |
|
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende duydum aynı kampanyayı baktım lastik fiyatlarına tanesi 150 tl oysa starmax tanesi 90 tl neredeyse yarı fiyatına geliyo oda lastik oda lastik sonuçta illaki farkı var ama malum fiyatlar çok yüksek :)
|
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
|
Başka marka alsanız navigasyon için paranız fazlasıyla artar gibi geldi bana.
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
4 mevsim lastik alacağız 4 tane alanada navigasyon hediyesi varmış anladıgım kadarıyla, değermi sizce almaya ayrıca benim aracım 185 65 15, 195 55 15 lastik alsam ne gibi artısı veya eksisi olur,good year sitesinde benim aracımla aynı ebatta 4 mevsimlik lastik görünmüyor, 195 55 var 185 60 var, bunlarda tanesi 211 lira , çok fazla geldi bana 4 tane michelen kış lastıgını 600 liraya ayarladım sonuçta.
|
|
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |