![]() |
|
307 almak istiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gzgn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 23:25 |
ARKADAŞLAR
öncelikle herkese merhaba.2004-2005 model dizel 307 almak istiyorum.fazlasıyla araştırma yaptım.ancak istediğim gibi bulamadım.açıkcası kilometresi orjinal olsun(bulduklarımın çoğunun kmsi ile oynanmış çıktı) çok yorgun bir araba olmasın,ufak tefek boya takıntım yoktur. lütfen aracını satacak olanlardan msş bekliyorum.şimdiden teşekkürler
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 11 Kasım 2011 Saat 08:48 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 2005 model 307 HDI XT sahibiyim.
öncelikle bu arabayı alğımda acaba dermiyim diye düşündüm hatta parçası pahalı dediler korktum.lakin ne harcarsam harcayım bu araba hak ediyor.o yüzden motoru ölene kadar satmam diyorum şimdide ![]() yakıt 170-180krş konfor full donanım full güzel ve kullanışlı ön camı o kadar simetrikki rüzgarı araba neredeyse hissetmiyor.o yüzden 110 beygirlik dizel motor 1270 kiloluk arabayı içinde 5 kişi varken roket gibi uçuruyo. o yüzden satan adama kilometre orjinal olsa bile hiç hatası olmasa bile motoru 0 ayarında olsa bile hissettirmeden sorun neden sattığını.içinde bi cinlik olup olmadığını araştırın. ben aldığımda aracın kazası olmadığı halde üzerinden para koparmak için 18.000 tl kaskoda hasar kaydı gösterilip para alındığını öğrendim.kasko yapılabiliyor ama büyük hasar kaydı görünüyor ama arabada sadece sağ ön kapı boyalı. o yüzden bunları araştırın hiç hatasız araçta pert kaydı olduğunu gördüğüm için bunları yazıyorum.benim aracımda pert olmasada böyle bi mebla yazılı ve ben bunu bilerek aldım çokta memnunum.
|
|
![]() |
|
KrsTNcK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Ben Aracımı Satmayı Düşünüyorum Ama 2 Hafta'lık Sattım Sattım Satamadım Kredi Çekicem...Araçta 1 Değişen 1 de Boya Var Değişen Şöfor Kapı Sacı Orjinal Serviste Değişti Boya İse Sağ Arka Çamurlukta Var Kuş Pislemiş Siyah Leke Bırakmıştı 4 Parmak Kadar 50Bin Km'de Oldu Bakımları 2 Bin Önce Yapıldı..Full Orjinal Alındığından Beri Bütün Faturaları Bulunmaktadır..307 110 Ps 2006 Model Makyajlı Kasa Xenon Sis ve Farlar Space Marka Tanesi 240 Lira Xenonun 5 Yıl Garantililer..Kışlık Lastikleri Sıfır Lassa Orjinal Jantlarıyla Vercem..Yağmur Sensörü Hariç Park Sensörüne Kadar Herşey Var Cc Vs..Fiyatı Konuşuruz 0507 712 72 73 Kürşat..
|
|
Peugeot 307(2006) Makyajlı 1.6Lt 110 ps HDI..
AB(rh+) |
|
![]() |
|
işte sana fıstık gibi araba bence kaçırma...
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
fiyatta yardımcı olursa bu aracı kaçırma derim
|
|
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
|
![]() |
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
gzgn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
cevap yazan arkadaşlar çok sağolun.küşat bey aracınız oldukça iyi ve mantıklı duruyor.ama sanırım fiyat konusunda sıkıntı yaşayabilirim.öyle tahmin ediyorum benim bütçemi aşacaktır.ama sizi müsait zamanda arayacağım.görüşmek üzere.ben de 1 hafta içinde araç almak istiyorum,yoğun bir araştırma içerisindeyim.satıcı arkadaşlardan haber bekliyorum.... |
|
![]() |
|
droprain72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1966 Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı droprain72
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar
Dizel ve manuel vitesli bir araç alacağım için aracımı satışa çıkardım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-triptonic-2004-307sw-62330719/detay/ adresinden detayları inceleyebilir site üzerinden mesaj yollayabilirsiniz. saygılar... |
|
2005 307 sw hdi
|
|
![]() |
|
ilhan abinin de dediği gibi bu arabayı tek değieşeceğim araç 308 olur herhalde:)
|
|
![]() |
|
arkadaşlar herkese çok teşekkürler.
bugün itibariyle 2005 1.4 hdi xr aracımı alarak aranıza katıldım...:)
ilgi gösteren arkadaşlara teşekkürümü sunuyorum.
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sorunsuz surusler dılerım tekrar aramıza hosgeldın :)
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
çok sağolun,allah hata kaza vermez inşallah.
18.250 ye aldım arkadaşlar.km 135.000 de.değişeni vs yok temiz bir araç. gri(alüminyum) nasıl piyasaya göre sizce?
bir de kaskonuzu kaça yaptırdınız bu sene.bana baya bi pahalı geldi de:(
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |