![]() |
|
Nasrettin Hoca'dan bir hikaye :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 23:06 |
Nasreddin Hoca bir gün torunuyla çarşıya gitmek için yola çıkmış. Binmişler eşeğin üstüne, gidiyorlar. Yoldan geçen biri ikisini birden eşeğin üstünde görünce “Yahu yazık değil mi hayvana, ikiniz birden yüklenmişsiniz üstüne” demiş. Bunun üzerine
Nasreddin Hoca torununu indirmiş eşekten ve kendisi eşeğin üstünde,
torunu yanında yola devam etmişler. 2 dakika sonra biri daha görmüş
bunları, demiş ki
“Adama bak, küçücük çocuğu yürütüyor, kendi eşeğin üstünde keyif çatıyor.” Bu sefer Hoca inmiş, torununu bindirmiş eşeğe. Devam ederlerken biri daha görmüş ve “Ayıp değil mi, genç adam eşeğin üstünde, yaşlı başlı adamı yürütüyor, ne günlere kaldık” demiş. Hoca torununu da indirmiş eşekten. İkisi beraber eşeğin yanında giderlerken bir adam daha görmüş ve gülerek demiş ki “Ya adamlara bak, eşekleri var ama yürüyor enayiler.”
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:)
|
|
![]() |
|
madem öyle birde ben yazayım hikaye.
birgün köy kahvesinde yaşlılar konuşurken hocada kulakj misafiri olmuş.herkes gençliğinde nasıl olduğunu nasıl güçlü kuvvetli olduğunu şimdi nasıl olduklarını yaşlanınca güçten düştükleri anlatıyorlarmış.hoca birden lafa karışmış ve ben eskiden neysem şimdide oyum benim hiç bişeyim değişmedi 18imdeki halimle 80imdeki halim aynı demiş.biri hemen hocam olurmu öyle şey göz var izan var demiş şu halinle gençliğin aynı olurmu demiş.hoca ahaliyi toplamış ve düşün peşime size kanıtlıycam demiş.tüm köy halkını arka bahçesinde büyükçe bir taşın etrafına toplamış.sonra izleyin demiş.hoca önce taşın sağından kavramış taş oynamamış.sonra solundan kavramış yüklenmiş ama yok taş gene oynamamış millet başlamış gülmeye.sonra hoca ahaliye gülerek doğrulmuş ve gördünüzmü demiş.hiçbişey kaybetmemişim ben 18imdede bu taşı kaldıramıyordum 80imdede bu taşı kaldıramıyorum.demekki hiç bişey kaybetmemişim.
![]() |
|
![]() |
|
Hakkaten ne yaparsan yap herkesi aynı anda mutlu edemezsin :)) Hoca'da fenaymış :D
|
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler.
![]() ![]() ![]() |
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
güzel
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |